Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Videostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Podoba Ci się mój serial?
Jest Super 55 57.89%
Jest fajny 16 16.84%
Zapowiada się ciekawie 14 14.74%
Nie za bardzo mi się podoba : | 5 5.26%
Beznadziejny 5 5.26%
Głosujących: 95. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 26.09.2007, 15:55   #41
Krimii

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Przypadkowe szczęście Ilony Dembek - serial fantastyczno-obyczajowy

Wzruszające!!...:,,-) Szkoda, że nie wyszło jej z omarem(z małej litery bo bez uszanowania) i, że ambros ją zdradziła (zero uszanowania:-@). Ilona zmieniła się dla omara!!
Głupi omar
głupia ambros!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!:-@
Krimii jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 26.09.2007, 17:25   #42
Ariedale
Guest

Domyślnie Odp: Przypadkowe szczęście Ilony Dembek - serial fantastyczno-obyczajowy

Głupia Amber, ale teraz jest zupełnie inna niż w I serii. Teraz jej prawdziwą przyjaciółką jest Freeza. Oromar wróc do Ilony ty popaprańcu jeden, ona cię kocha!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.10.2007, 15:26   #43
mario

Reputacja: 20

Dobra wiadomość! Dzisiaj po szkole całe 3 godziny kręciłem i składałem w MM 3 odcinek. Moim zdaniem to nie dużo, jak na prawie 10 min. Teraz muszę jeszcze (żeby zapisać) rozdzielić na pół, zapisać pierwszą połowę, potem tak samo z drugą, potem skleić wszystko razem jeszcze raz i dopiero zapisać. Nienawidzę tego. Także jutro już na pewno będzie można obejrzeć 3 odcinek!

__________________________________________________ ____________

Z przyjemnością przedstawiam 3 odcinek II serii serialu! Jest wcześniej, bo uznałem, że nie warto z tym zwlekać i odkładać na późniejszy termin. Dlatego jest już teraz:

Odcinek 3:
Dziwny konkurs / Obejrzyj
mario jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 05.10.2007, 20:08   #44
Krimii

Reputacja: 10

[QUOTE=Ariedale]. Teraz jej prawdziwą przyjaciółką jest Freeza.
Ona terz się zmieniła :gu:,
ale w przeciwieństwie do ambros(z małej litery bo bez uszanowania) zmieniła się pozytywnie
Czółko Lidia
P.S. Fereza,
ma zeza :laugh:
Krimii jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06.10.2007, 17:51   #45
mario

Chciałem nadrobić zaległości i nakręcić ostatnio jak najwięcej odcinków, póki mam ochotę i 'wenę'. 4 odcinek już jedzie na serwis YouTube. Za około 30 minut będziecie mogli obejrzeć. Strasznie szybko go nakręciłem, bo tylko w 2h. Później sklejałem 1h, no i jest. Za chwilę edytuję i wstawię linka.

Odcinek 4:
Sprawa dla IFI / YouTube - Obejrzyj

Ostatnio edytowane przez mario : 06.10.2007 - 18:31
stare 06.10.2007, 17:58   #46
marlenam
Guest

No to już nie mogę się doczekać, bo serial jest super! Wciąga! Lubię takie filmy, bo są inne od pozostałych. Życzę powodzenia w kręceniu filmu
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.10.2007, 18:43   #47
Castaway

Reputacja: 18
Smile Odp: Przypadkowe szczęście Ilony Dembek - serial fantastyczno-obyczajowy

super ten czwarty odcinek xD
Tylko żeby szef nie dowiedział się o IFI

Sakebi.~
Castaway jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.10.2007, 18:35   #48
Ariedale
Guest

Zaraz? Hmm...czy ja już mówiłam, że kocham ten serial? Tak, raczej tak. Powiem tylke suuuuuuuper! Bardzo podobała mi się ta scena w domu Izy jak Iza Ilona i Freeza stoją jak super agentki. Ilona się pyta Izy jak się nazywa, a potem powstaje IFI!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.10.2007, 20:49   #49
Janvier
Guest

Hej nigdy nie komentowałam twojego serialu , a śledze go od początku.Nie wiem czemu nie komentowałam ale teraz postanowaiłam.Uwielbiam ten serial , dużo pomysłów i wspaniałe efekty specjalne 10/10
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.10.2007, 00:54   #50
mario

Bardzo na szybko robiony odcinek i za to Was serdecznie przepraszam. Ale chciałem się wyrobić z Zamrożonymi Irysami i Przypadkowym szczęściem przed niedzielą. I tak to wyszło. Ale postaram się, aby 6 odcinek był dłuższy i ciekawszy.

* * *

Wygląda na to, że Oromar na dobre zakochał się w Amber. Nieoczekiwanie do jej domku zjawia się zła Freeza - ta z przeszłości. Proponuje, wręcz nakazuję do niej przyłączyć...

Odcinek 5:
Propozycja nie do odrzucenia / Obejrzyj na YouTube
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania