|
|
Zobacz wyniki ankiety: Podoba Ci się mój serial? ![]() |
|||
Jest Super ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
55 | 57.89% |
Jest fajny ![]() |
16 | 16.84% |
Zapowiada się ciekawie ![]() |
14 | 14.74% |
Nie za bardzo mi się podoba : | |
5 | 5.26% |
Beznadziejny ![]() |
5 | 5.26% |
Głosujących: 95. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#41 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wzruszające!!...:,,-) Szkoda, że nie wyszło jej z omarem(z małej litery bo bez uszanowania) i, że ambros ją zdradziła (zero uszanowania:-@). Ilona zmieniła się dla omara!!
Głupi omar głupia ambros!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!:-@ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Głupia Amber, ale teraz jest zupełnie inna niż w I serii. Teraz jej prawdziwą przyjaciółką jest Freeza. Oromar wróc do Ilony ty popaprańcu jeden, ona cię kocha!
|
![]() |
![]() |
#43 |
Reputacja: 20
|
![]()
Dobra wiadomość!
![]() ![]() ![]() __________________________________________________ ____________ Z przyjemnością przedstawiam 3 odcinek II serii serialu! ![]() Odcinek 3: Dziwny konkurs / Obejrzyj |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Reputacja: 10
|
![]()
[QUOTE=Ariedale]. Teraz jej prawdziwą przyjaciółką jest Freeza.
Ona terz się zmieniła :gu:, ale w przeciwieństwie do ambros(z małej litery bo bez uszanowania) zmieniła się pozytywnie ![]() Czółko Lidia P.S. Fereza, ma zeza :laugh: |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
|
![]()
Chciałem nadrobić zaległości i nakręcić ostatnio jak najwięcej odcinków, póki mam ochotę i 'wenę'.
![]() ![]() ![]() ____________________________ Gotowe! Odcinek 4: Sprawa dla IFI / YouTube - Obejrzyj Ostatnio edytowane przez mario : 06.10.2007 - 18:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]()
No to już nie mogę się doczekać, bo serial jest super! Wciąga! Lubię takie filmy, bo są inne od pozostałych. Życzę powodzenia w kręceniu filmu
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Reputacja: 18
|
![]()
super ten czwarty odcinek xD
Tylko żeby szef nie dowiedział się o IFI ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]()
Zaraz? Hmm...czy ja już mówiłam, że kocham ten serial? Tak, raczej tak. Powiem tylke suuuuuuuper! Bardzo podobała mi się ta scena w domu Izy jak Iza Ilona i Freeza stoją jak super agentki. Ilona się pyta Izy jak się nazywa, a potem powstaje IFI!
|
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]()
Hej nigdy nie komentowałam twojego serialu , a śledze go od początku.Nie wiem czemu nie komentowałam ale teraz postanowaiłam.Uwielbiam ten serial
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
|
![]()
Bardzo na szybko robiony odcinek i za to Was serdecznie przepraszam. Ale chciałem się wyrobić z Zamrożonymi Irysami i Przypadkowym szczęściem przed niedzielą. I tak to wyszło. Ale postaram się, aby 6 odcinek był dłuższy i ciekawszy.
![]() * * * Wygląda na to, że Oromar na dobre zakochał się w Amber. Nieoczekiwanie do jej domku zjawia się zła Freeza - ta z przeszłości. Proponuje, wręcz nakazuję do niej przyłączyć... ________________________ Gotowe! Odcinek 5: Propozycja nie do odrzucenia / Obejrzyj na YouTube |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|