![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Bryła szczerxze mówiąc dziwna a i styl w srodku nie za ciekawy 3/10
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
nie ma co gadać jest fatalnyyy.......
no oczywiście ze piekny nic dodać nic ująć !!! |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Bryła fajna, wnetrze tez świetne, 9/10
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Cieszę się,że niektórym z was domek się podoba. Dzięki! Naprawdę się starałam i myślę, że domek nie jest najgorszy
![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wszyscy robicie bardzo fajne domki, ale lepjej by było żeby były bez dodatków.Moja ocena 5\10(ładna bryła).
#17 |
Guest
|
![]()
hej. możesz jakoś mi przesłać na maila ([email protected]) ten domek? naprawdę mi się podoba.
ps. jak ty ściągnęłaś te dodatki z neta?! |
![]() |
#18 |
Reputacja: 13
|
![]()
-Bryła mi się nie podoba,
-Od frontu ładnie, -Tyły domku mi nie pasują, -Masz dziwny basen (kolor), -Wejście ślicznie, dobrze zaprojektowane, -Przedpokoj bez stylu, -W salonie połączyłaś styl klasyczny z nowoczesnym, ogólnie zaśmiecony, więc masz minus, -Kuchnia idealna, ładnie łączone style i kolory, -Gdyby tapeta w sypialni była w pomarańczu lub w żółci byłby plus. cegły tam kompletnie nie pasują, -w sypialni dziewczynki powinno być skromniej. Jestm mały, a dużo jest w nim dodatków, -Piękna Łazienka- Wielki Plus! Ocena Ogólna: 4/12 (2+)- Taki sobie Sory za szczerość, ale ten dom nie przypadł mi do gustu. Mam nadzieję, że sie nie gniewasz. |
![]() |
![]() |
#19 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Samantha : 13.10.2007 - 12:59 |
|
![]() |
#20 | |
Guest
|