|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
sory ale trzeci salon to miejsce do czytania a ten telewizor i te szafeczki to meblo scianka
a ty sie nie czepia tych wykadrowanych zdjęć bo pomieszczenia sąmałe a ty grasz w thesims 1 to u ciebie łatwo wykadrować nie dostrzegarz uroku tego domu |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Pusto, zimno. Jakby w domu nikt nie mieszkał. Prawie wszystko w takim samym odcieniu, co daje wrażenie monotonii. Brakuje mi tu życia. W szklarni przydałyby się jakieś roślinki. Ogólnie jak na wiejski domek, za mało roślinności (zarówno w ogrodzie, jak i wewnątrz domu). Wieś kojarzy mi się z ciepłem, wygodnymi kanapami, ogniem na kominku, przytulnością i swojskością. Tu tego nie dostrzegam. Jakby ktoś wszedł, ustawił wszystko "pod linijkę", wyszedł i nigdy nie wrócił. Nie piszę tego ze złośliwości, dlatego, że uważam, że potrafię lepiej, czy bo chcę Ci dokopać. Po prostu takie są moje szczere odczucia względem tego domu. A co do kadrowania zdjęć, to moim zdaniem w TS2 jest to dużo prostsze niż w TS1 (zwłaszcza, że jest możliwość zbliżania i oddalania obrazu, oraz ustawienia kamery pod różnymi kątami). Życzę powodzenia przy następnych produkcjach ![]() |
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
gdzie te 9 i 10 o których mówiłeś ?
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|