|
![]() |
#1 |
Reputacja: 20
|
![]()
Chciałem się zgłosić pod koniec, ale nakręciłem szybciej i nie będę zwlekał.
Zamrożone Irysy odcinek 1 / Obejrzyj na YouTube Edit: Wszelkie prawa zastrzeżone. Nie chciałbym, żeby ktoś odgapił ode mnie muzykę, którą wykorzystałem. Nie chciałbym również zobaczyć takich samych dialogów (tych, których nie było w Fotostory). Oczywiście nic nikomu za to nie zrobię, ale będę patrzył na tego użytkownika z przymrużeniem oka. Wiem, że pewnie to was mało obchodzi, ale ja to piszę przede wszystkim po to, żeby nie było sytuacji, że nie ostrzegałem. ![]() Ostatnio edytowane przez mario : 11.10.2007 - 15:40 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Na kompie mam tylko 2 piosenki. Moje wykonanie jest okropne. Jako że mało osób się zgłosiło to ja się zgłosze.
Odcinek 1 na youtube |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Przpraszam, przpraszam, przepraszam za spóźnienie... ale no, strasznie długo się zapisywało... I miałam problemy z wgraniem na youtube'a... :shy:
Okey, a oto mój debiut ![]() http://www.youtube.com/watch?v=sSjF08lyV3w Proszę was o wyrozumiałość, bo nie mam w tym doświadczenia i nie umiem sprawnie sterować kamerą, więc dużo czasu mi to zajęło... (jak sobie to teraz oglądam, to się zastanawiam czemu w końcowych scenach tak klatki skaczą, wogóle - zepsułam końcówkę) Ostatnio edytowane przez *Luna* : 17.11.2007 - 09:31 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|