![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
No to tak
![]() Po pierwsze-źle robione zdjęcia,za bardzo "od góry"-od tego są rzuty ![]() Bryła nie podoba mi się-zdecydowanie za prosta.Dach wg mnie wyszedł fatalnie,dom wygląda jak stodoła,przydałoby się go jakoś urozmaicić i obniżyć.Balkonik w dachu to bardzo dobry pomysł,świetnie ![]() Salon z jadalnią wyszły ładnie,lubię soczystą zieleń.Przydałoby się pokombinować z tapetkami,bo teraz saln sprawia wrażenie nudnego i pustego.Brakuje mi tu obrazów,stoliczków do kawy i,przede wszystkim,kwiatów ![]() Ujęcie kuchni jest naprawdę fatalne,niewiele widać.Jednak z tego,co zdołałam dostrzec,to jest zimna,ponura,bez życia,kojarzy mi się z kostnicą.Jeśli koniecznie chciałeś utrzymać czarno-białą kolorystykę,przydałoby się urozmaicić to pomieszczenie wstawkami np. czerwieni (tapety,lampki,ozdóbki na szafkach). Sypialnia wyszła bardzo ładnie,przytulnie,nowocześnie.Plus za dobór ślicznych mebli ![]() ![]() Łazienka nie podoba mi się.Pusta,bez pomysłu,wygląda jak robiona "na odwal".Ja też nie lubię robić łazienek,ale następnym razem postaraj się przy niej troszkę bardziej ![]() W ogródku szał pał z drzewkami.Za dużo różnych gatunków!Leżaki wyglądają jak rzucone,bez składu i ładu...widziałabym tam schludny tarasik ![]() I to,czego brakuje mi w 3/4 domów na tym forum-TERENY!!!Wszędzie ta obleśna Maxisowa trawka.Pościągaj sobie jakieś realistyczne trawki,kwiatuszki,kamyczki i "maż" sobie po parcelce,dorób pagórki i podkreślaj je kamyczkami,ziemią.Od razu ogrody nabiorą charakteru i schludności ![]() Ogółem jest średnio,ale we wnętrzach widać,że miałeś pomysł.Salon za bardzo się odcina kolorystyką od reszty pomieszczeń,chyba,że o to chodziło ![]() ![]() Mam nadzeję,że krytyka Cię nie zrazi,początki zawsze są trudne ![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Rainbow - ja nie zmieniam pokrycia terenu dlatego, iż nie mam najlepszej karty graficznej ale wszystko wygląda wporządku tak jak z grafiką na fulla (bo mam ją ustawioną) ale kiedy zmieniam pokrycie terenu jest takie zamazane, brzydkie. Boję się, że będzie tak również z pokryciami z internetu. Jeśli ktoś ma tak samo i pokrycia z internetu proszę o pomoc. (oczywiście czy ładnie wygląda)
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
To już wina karty...ale możesz pobawić się pokryciami,będzie o wiele ładniej niż z tą nudną Maxisową trawką
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Dobra, dobra spróbuje
![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 20
|
![]()
Bryła: Za duża. Byłaby ładna, gdybyś trochę ją zmniejszył. ^^ I brzydki tynk i okna. Średnio. Jednak bryła coś w sobie ma. Kiedyś takie budowałem, jak miałem 10 lat i grałem bez dod. z neta. ^^ Bardzo lubiłem swoje domy, ale nie o tym teraz.
![]() Ogród: Jako takiego nie ma. Ale od razu mi się spodobało. ^^ Tak jakoś drzewiasto. Byle jak poustawiane drzewa, ale mi się to nawet podoba. Tylko troszeczkę za łyso... ![]() Wnętrze: Salon pusty jak cholera. Ten zielony kolor jest ohydny. Meble nie są aż tak brzydkie, ale mogłeś tam więcej wszystkiego napchać. Oczywiście w przyzwoity sposób. ![]() ![]() ![]() 5.5/10 7/10 5/10 ------ 17.5/30 czyli mniej więcej 5.5/10. UWAGI: Masz jako taki gust. Dobierasz ładne meble z internetu, które bardzo mi się podobają. Jednak nie potrafisz dobrać kolorów podłóg i ścian do mebli przez co psujesz totalnie cały efekt końcowy. Myślisz, że dałbym Ci 5/10 za wnętrze, gdyby nie te kolory? Co ty! ![]() ![]() Pozdrawiam, Désignér |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Désignér - tapety itp. są brzydkie gdyż nie znam fajnych stron z podłogami i tapetami.
|
![]() |
#18 |
Reputacja: 20
|
![]()
No ja oczywiście rozumiem, ale na drugi raz już poszukaj jakichś ładnych. Żeby wyszło coś ładnego, to trzeba się niestety wysilić.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Reputacja: 16
|
![]()
Najlepiej samemu zrobić
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |