Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > Forum i Scena The Sims
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 13.10.2007, 12:37   #11
mario

Reputacja: 20
Domyślnie Odp: Co sądzisz o tym forum ?

To forum jest suuper! Najlepsze forum o simsach. Nawet jest lepsze od SW, które nie istnieje. Tu jest taki klimat, którego nigdzie nie ma. Jak dołączyłem w tamtym roku, to w ogóle tylko po to, żeby założyć temat z moim problemem. Później zacząłem codziennie wchodzić. Żal mi się zrobiło, że tak mało osób siedziało na forum, więc postanowiłem je wspomóc. Później krążyły ploty, że forum upadnie, ale to się na całe szczęście nie stało. Forum się odbiło i znowu ma swoją świetność. Co prawda na pewno nie taką, jak kiedyś, ale nadal ma. Codziennie pierwszą odwiedzoną przeze mnie stroną jest to forum. Martwi mnie, że ostatnio częściej strona nie chce się wyświetlić, tzn. wyskakuje, że nie może odnaleźć serwera... Mam nadzieję, że to się zmieni i będzie super. Fajni userzy są tutaj w ogóle. Lubię tych pozytywnych i tych niepozytywnych, a także tych kontrowersyjnych (misti12), ponieważ bez nich forum byłoby nudne. A tak to jest co poczytać, trochę pogadać na poważne tematy, pośmiać się. Super to forum. Szkoda, że nie jestem tu od początku jego istnienia. Pozdrawiam wszystkich userów. Désignér
mario jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania