![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
No więc tak załatwiłam sobie sims 2 od znajomego siostry (płytki wszystkie orginalne i zadbane.
Na mojm kompie są wgrane simsy ale ładują sie bardzo wolno :con: ale najgorsze to zę gdy łąduje mi wybraną rodzinke pojawiają sie przerużne błędy jakie tylko mogą być. :1smutny: A na kompie mojej siostry to zaś jest inaczej gdzy właczy sie niebieski ekranik z napisem EA to sie zacina gdy sie nic nie naciska to jet całyczas w jednym miejscu ale gdy nacisne obejętnie co na klawiaturze z tego wychodzi :1smutny: Czy nie mają odpowiedniego wymagania czy co innego ?? a kto wie jak sie sprawdza jakie ma sie cześci w komputerze ? Ps. oby dwa kompy mają świerzo wgranego windowsa xp mój ma zajętego 14 GB ale zostało bardzo duzo miejsca , a siostra miała wymienieny procesor jakieś 2 tygodnie temu. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15007 - jak sprawdzic konfiguracje komputera.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Strawdziłam tak jak kazałaś mam wymagania do systemu xp ;/ da sie to jakos zmienić zeby dziłało na xp prosze je sobie chce bardzo zagrać
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 18
|
![]()
Po prostu masz za słaby komputer .
|
![]() |
![]() |
![]() |