![]() |
#32 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie liczyłam, ale nie była to fenomenalna liczba.. Z siedem może
![]()
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Pryszcze występują tylko u nastolatków i w pewnym czasie ich życia.
Nie wiem dokładnie - czy to na początku, czy w środku, czy na końcu - musisz czekać. Zaobserwowałam również, że jeśli Sim nie utrzymuje higieny, lub ma zapełniane paski potrzeb przy pomocą kodów to wyskakują mu pryszcze.. Za jednym razem aż trzy. Ile razy miałam w Simach pryszcze? Wiesz, nie hoduję ich - nie liczę i staram się, aby ich nie było ;P Powodzenia ;D Pozdroo :* _______________________________ ".. rozmawiam z kaloszem który spadł z półki. -Czy wszystko ma jakiś sens? - spytał." |
![]() |
![]() |
#34 | |
Reputacja: 13
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
U mnie simy często mają pryszcze... Bardzo tego nie lubię. Szpeci mi to simy i tyle. Ale pryszcze sprawiają, że gra jest bardziej realna. Każdy (prawie : P) w realnym życiu ma pryszcze, więc dali to również do gry. Pomysł z pryszczami nawet mi się podoba
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Chyba w prawdziwym zyciu nigdy nie mialas/es pryszczy ze tak cie do nich ciagnie ![]() |
|
![]() |
![]() |
#37 | |
Reputacja: 13
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
A ja mam trochę inny problem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Na pewno jak stanie się dorosły przejdzie mu, ale teraz cały czas radziłsabym smarować go tą maścią.
|
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Ja w simsy gram już strasznie długo, a pryszczy tam nie miał żaden z moich simów-nastolatków. I chce żeby tak zostało.
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|