![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Teraz jest dużo lepiej
![]() Rozumiem, każdy ma swój styl. Mam nadzieję, że się nie obraziłeś/aś za tą moją wypowiedź ![]() Pozdrawiam, olliss. |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Ah, no co ty oliss, ja sie za nic nie obrazam
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
FAJNIE! skoro lubisz ciemne kolory nie bede sie czepial, domek bardzo fajnie rozplanowany. ten dywan w jadalni ktory dodalas niebardzo mi sie widzi ale za to ta armia miskow za szklem wyglada o niebo lepiej niz przedtem, za balagan w sypialni masz plusa
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
O boz...
Sliczny domeczek ! 1000000/1000000! Dasz do sciagniecia? |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
No powiem, że bardzo przyjemny domek.Wnętrze może niebardzo w moim stylu(wolę ciepłe i jasne kolory) ale jest ładne.Nie bardzo pasuje mi łazienka.
9/10 |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Hej wszystkim! Jestem na tym forum nowa. Domek śliczny, tylko trochę za smutny! Brakowało czegoś ciepłego i wesołego, ale domek i tak mi się podoba!
![]() |
![]() |
#18 |
Reputacja: 22
|
![]()
Jedyne co mi nie pasuje to te różowe ozdoby w salonie, a tak to jest super.
|
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Ładnie ale jak dla mnie za duża ta armia pluszaków jak jak w sklepie. Co do wnętrza nie podoba mi sie tylko łazienka reszta bardzo ładnie, a brąz jest teraz na modzie. 8/10
|
![]() |
#20 |
Reputacja: 10
|
![]()
hmmm nie jest źle
nadużyłaś tych dziecięcych obrazków w całym domu... a nie powinno być tak, że np. w lazience i pokoju masz bardzo podobne 2 obrazy rozumiem, że chciałaś wprowadzić klimat zadomowienia w sypialni, jednak zastawieniem ją górą klamotów tego nie zrobisz, jeżeli chcesz to uzyskac umieść detale: budzi, kontakt (Nefre w swoim domku miała, nawet grzejnik też chyba ale nie wiem skąd ....;/), lampeczki, gazetka, kapcie itp... itd... jakies tam minusy by się jeszcze znalazły...ale poćwiczysz to może da jakieś efekty |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|