![]() |
#21 | ||
Reputacja: 14
|
![]()
Kim95 - mam wszystkie dodatki, można to sprawdzić w profilu
![]() Ģħèrĸıá napisał/a: Cytat:
Natuśka____ napisała: Cytat:
![]() Z tymi kwiatami, to akurat jest tak, przyznaję się, że ja sama kocham kwiaty, więc nie mogłabym nie zarazić któregoś z moich simów (czy nawet kilku) tą miłością ![]() ![]() Dziękuję wszystkim za wypowiedzi i pozdrawiam ![]()
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 17.10.2007 - 21:11 Powód: zamieniam słowo "styl" na "gust". |
||
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Przepraszam za wcześniejszy post ale nie przeczytałam tego co tam napisałas i tak to z tego wynika
w domku mi sie podoba ta łazienka biało-rózowa a ta druga niezbyt mi sie nie podoba, salon nie podoba mi sie wcale, kuchnia widać że w wiejkim stylu więc mi do gustu nie przypadła pokuj dziciny ładny lecz te zabawki troche nie paują . Najbardziej podoba mi sie ten ogrud i bryła domku. Ale mam do ciebie pytanie z kad ty bierzesz pomysły do tych schodów i jak zrobiłas te co masz pod tym temtem. Ostatnio edytowane przez 19kamila94 : 17.10.2007 - 19:14 |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Wcześniej napisałąm co sądze o domku (
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Reputacja: 14
|
![]()
19kamila94 - pomysły biorą się z głowy
![]() ![]() Lavenda1 - w moim poprzednim poście, oczywiście nie miało być : "czasami zupełnie nie w moim stylu", lecz "czasami zupełnie nie w moim guście". Zwyczajnie pomyliły mi się słowa :shy: (ponieważ nie jestem idealna :laugh: ) Być może gdybym nie popełniła tej gafy, nie zadałaś byś tego pytania, ale skoro już ... Tak więc, co do Twojego pytania, oczywiście wszystkie moje domki są w moim stylu, ponieważ każdy, kto coś tworzy ma swój styl i tego określonego charakterystycznego stylu nie da się uniknąć (no chyba, że ktoś naśladuje innych, ale wtedy właściwie nie ma własnego stylu). Co do gustu: na przykład właśnie dom Daktylków: ja go zbudowałam, umeblowałam i bardzo go lubię jako obiekt i lubię w nim grać i dobrze mi się w nim gra. On jednak nie jest takim domkiem, w którym ja sama mogłabym mieszkać, w którym dobrze bym się czuła. Ja dobrze czułabym się mieszkając w takim domku, jak na przykład dom Alicji Kalarepki ( tylko na górze w łazience usunęłabym różowy kolor) , czy w takim, jak domek rodziny Macierzanka. One są w moim guście ![]() Dziękuję za uwagę ![]()
#25 |
Guest
|
![]()
Przepiękny.
Uwielbiam kwiaty. 10/10 Jedyne co mi nie pasuje to ten samochód w ogrodzie. |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Doceniam to, że nie użyłaś dodatków z Internetu.
Bardzo podoba mi się pomysł z żołnierzykami ustawionymi w szeregu pod ścianą. 8,5/10 3maj się Fimbrethil |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Jak zwykle bardzo ładnie Irbis. Przed modernizacją domek nie podobał mi się ani trochę, jednak później z przyjemnością wprowadziłabym tu moich simów.
Cieszę się, że opisujesz mieszkańców i historię domów, które budujesz, uwielbiam czytać takie teksty. Domek z zewnątrz prezentuje się całkiem nieźle, choć kształt bryły, niezbyt mi się podoba, ale w końcu to nie ty ją budowałaś. Wnętrze wygląda jak z prawdziwego ludzkiego mieszkania, bardzo przytulne, ogród jest prześliczny. Nie będę się rozpisywać: 10\10 oczywiście ![]() |
![]() |
#28 |
Reputacja: 15
|
![]()
Domek jest świetny!Kuchnia przepiękna!Wszystko mi sie bardzo podoba
![]()
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Hmm umm fajny dom cos w stylu ala exotic dobrze sa rozmieszczone kwaity wnetrze domu ok moze troche ksztalty plotu zbyt proste i bedzie 9/10 Pozdro ^0^
|
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
hm. ale nastrojowo. z dala czuć ten klimat rancza, czy wioski. ty to masz talent, dziewczyno. czarujesz mnie swoimi domami. xD
mam tylko pytanie jedno, ot tak. te portrety syna w sypialni Alicji. ładne takie. mogłabym bliżej wiedzieć, jak można coś takiego zrobić? ;] |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
|
|