![]() |
#11 |
Reputacja: 14
|
![]()
Nie ma możliwości, że się osunęło Direct X, (bynajmniej jest to mało prawdopodobne) .. możesz puścić update do Windowsa, który ściągnie Direct X jeśli faktycznie coś się z nim stało.. jeśli oczywiście masz oryginalny system
![]() sprawdź czy inne gry chodzą, jeśli tak to coś usunęłaś nie tak w Simsach i powinnaś je przeinstalować. |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Ok. Dziekuję wszystkim za pomoc.
Mam dla was ostatnie pytanie: format powiniec pomóc? Jeśłi tak to chyba skożystam z tego wyjścia, bo już nieźle mam namieszane... Pozdrawiam, :* |
![]() |
#13 |
|
![]()
Po co tak drastycznie?..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Weź po prostu odinstaluj wszystkie simsy, w rejestrze pousuwaj wpisy i zainstaluj jeszcze raz. Powinno chyba być dobrze.
|
![]() |
#15 |
Reputacja: 18
|
![]()
Nie! Nie usuwaj gry! Po prostu w jakiś sposób odinstalowałaś sterowniki do karty graficznej (wiem, bo niejednokrotnie miałem tak ja i nie tylko...). Zainstaluj je ponownie, ściągając ze strony producenta (jeżeli to karta GeForce - http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl, a jeżeli Radeon - http://ati.amd.com/support/driver.html). Najłatwiejszym sposobem na sprawdzenie karty jest wg mnie kliknięcie prawym na pulpicie, wybrać Właściwości i zakładkę Ustawienia. Nieco niżej znajdziesz nazwę karty
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Pamiętaj,że SP2 jest niezbędnę,a przedewszystkim NET Framework.
Mam taki sam problem na moim kompie,ale nie chce mi się go rozwiązywać ponieważ czekam do marca na nowy sprzęt. Bez NET Frameworka nie chce się mi zainstalować Directx 9.0c,a NET Framework bez WGAPluginInstall. Tak więc trzeba na nowo stawiać system... W moim przypadku to nie konieczne bo czekam wciąż na coś lepszego (new komputer). Tak wogóle jaki system operacyjny posiadasz: XP,Vista** itd? Oryginalny czy pirat? |
![]() |
#17 |
|
![]()
Po co stawiać na nowo system?.. Puścić update do Windowsa.. powinie naprawić.. jeśli oczywiście masz oryginalny system.
|
![]() |
![]() |
#18 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
No a jak nie ma nowego systemu? :shifty: I nie mieszaj jej bo musi zrobić formata! Cytat:
Nic nie dało się namieszać w simsach po 1. Po 2 format tu powinien być. Ostatnio edytowane przez Camerio : 02.11.2007 - 18:56 |
||
![]() |
#19 |
Reputacja: 18
|
![]()
Ja radziłbym ci jednak na początku wypróbować mój sposób
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
Po pierwsze nie mieszam .. bo przeinstalowanie systemu to może najprostsza droga ale to tak jakby powiedzieć przy przeciekającej uszleszcze w silniku samochodu - wymień silnik .. nadal nie wiadomo co sie dzieje.. a jak się po zmianie systemu będzie znów tak działo to będzie w nieskończoność przeinstalowywać?..
Przeinstalowanie to ostateczność moim zdaniem. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|