![]() |
#2 |
Reputacja: 14
|
![]()
Nie wiem czy Ci pomogę, ale spróbować zawsze warto.
Jeśli chodzi o opcję "postaraj się o dziecko", to miałam kiedyś w grze identyczny problem. Początkowo myślałam, że simka już jest w ciąży, a ja nie słyszałam muzyczki więc czekałam i czekałam ... Niestety okazało się, że nie była. Zrozumiałam, że wystąpił jakiś błąd. Ponieważ Ci simowie bardzo chcieli mieć dziecko, postanowiłam, że je adoptują. Tak też zrobili. Natychmiast po adopcji (nie pamiętam jednak, czy od razu po wykonaniu telefonu, czy dopiero po pojawieniu się dziecka w domu), opcja "postaraj się o dziecko" powróciła. Taki błąd nigdy więcej mi się nie powtórzył. Co do zaręczyn, to ważne jest, co to za sim, z któremu Twój sim chce zaproponować zaręczyny. Bo jeśli to sim miastowy, to może okazać się, że ma on już współmałżonka. Taką sytuację również miałam. To było dawno temu, kiedy nie znałam jeszcze miastowych. Moja simka zakochała się w jednym takim i chciałam, żeby się zaręczyli, ale takiej opcji nie było. Później zobaczyłam, że miał na palcu obrączkę. Nie wiem czy znasz miastowych simów, ale myślę, że warto to sprawdzić. ![]() Edycja: Wiesz, że założyłaś dwa takie same tematy? Ja właśnie zauważyłam ![]()
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 30.10.2007 - 19:50 Powód: patrz wyżej. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|