Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Videostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Podoba Ci się mój serial?
Jest Super 55 57.89%
Jest fajny 16 16.84%
Zapowiada się ciekawie 14 14.74%
Nie za bardzo mi się podoba : | 5 5.26%
Beznadziejny 5 5.26%
Głosujących: 95. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.11.2007, 08:48   #71
Mook
Guest

Domyślnie Odp: Przypadkowe szczęście Ilony Dembek - serial fantastyczno-obyczajowy

Oglądałem wszystkie odcinki i jakoś tu nie skomentowałem. No więc tak. świetne! Pierwsza seria gorsza ,ale druga jest naparwdę dobra. Fajne postaci i dobry scenariusz. Wchodzę na bloga o serialu i czytam nowe notki. Jak dla mnie 10/10. Zacytuję jedną wypowiedź. 7 odcinek jest nieziemski. Bardzo fajny. Czekam na 8 i myślę ,że zaglądniesz też do mojego serialu Pechowa nagroda. Zapraszam też na bloga! Pozdrawiam, Mook
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 11.11.2007, 11:37   #72
Marcinprod
Guest

Domyślnie Odp: Przypadkowe szczęście Ilony Dembek - serial fantastyczno-obyczajowy

Serial fajny.Oglądam go na STV - Najlepsza Simowa Telewizja.I moje pytanie.Ile chcesz zrobić serii?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 16.11.2007, 17:55   #73
mario

Reputacja: 20

Zapraszam na I część 8-ego odcinka. II prawdopodobnie w niedzielę.

Ilona kupuje nowy dom na obrzeżach Miłowa. Pamięta, że nie może wydać całej sumy, ale martwi się o Freezę. Tęskni za przyjaciółką. Idzie do pobliskiego parku. Wszędzie po drodze widzi swoją byłą przyjaciółkę. Jednak to tylko złudzenie. Nagle dzieje się coś nieoczekiwanego. Ni stąd ni zowąd Ilona zjawia sięw nieznanym miejscu, przy Głowie Powiernika. Ta przemawia do niej i oferuje wieczną pomoc w zamian za jedną rzecz...

Odcinek 8, cz. I: Szczęście w nieszczęściu / Obejrzyj
mario jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 16.11.2007, 18:20   #74
Ariedale
Guest

Dziękuję! Dziękuję za podwójny odcinek! Czekaj lookam pierwszą część!

No i obejrzałam, Ilona duchem? No nieźle! Nie przypuszczałabym 10/10

Ostatnio edytowane przez Ariedale : 16.11.2007 - 18:43
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.11.2007, 16:02   #75
TrapMuzik
Guest

Chyba nie muszę się wysilać ,bo znasz moją ocenę...Oczywiście ,że serial jest GENIALNY!!!.Wszystko w nim mi się podoba ;].Oczywiście maxOcena 10/10
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.11.2007, 22:08   #76
Deeta
Guest

Ja śledzę każdy odcinek.Przepadam za fantasy(kiedy byłam mała lubiłam wróżki,dinozaury.Nadal je lubię.Tak jak moce nadprzyrodzone o,o)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.11.2007, 21:18   #77
Castaway

Reputacja: 18
Smile Odp: Przypadkowe szczęście Ilony Dembek - serial fantastyczno-obyczajowy

Super !!! :d 10/10

Sakebi.~
Castaway jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.11.2007, 09:36   #78
agacia5
Guest

Odcinek 1 bardzo mi się podoba . Będę teraz dalej oglądał jak potączą się losy Ilony .

stare 01.12.2007, 17:08   #79
mario

Reputacja: 20

Przepraszam, że tak długo czekaliście, ale miałem problemy z Movie Makerem i długo szukałem programu zastępczego. A teraz zapraszam do oglądania!

Ilona opowiada, co się stało. Razem z Naevarrą i Powiernikiem zastanawiają się, jak pokonać Freezę....

Odcinek 8, cz. II: Szczęście w nieszczęściu /Obejrzyj
mario jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 02.12.2007, 11:45   #80
TrapMuzik
Guest

Jestem od wrażeniem .Masz żelazną rękę do swojego filmu ;].Nie to co ja do mojego hehe .
Moim zdaniem Oromar źle zrobił ,że zabił Amber.Jak już była dobra to mogła się nadal przyjaźnić z Iloną...Szkoda...
Ładnie obróbka w tym programie tylko coś dziwnie migocze ,ale to nic ;]...Prawie nie zauważalne.1111111/10
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania