![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Nienajgorszy
![]() 7/10 ![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Poprostu mnie zatakało. Jak można zrobić taki dom!!! Bryła zbyt normalna, wnętrze zimne i ponure. Prawie wszystkie meble z neta. Co tu dać...może 3,5/10.
|
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
hm. z zwenatrz calekiem calkiem, w srodku gorzej. pokoj syna jest ohydny, tak samo jak salon. i te łuki ;x wg. mnie wcale nie pasuja.
|
![]() |
#25 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#26 |
Reputacja: 20
|
![]()
Domek ladny i stylowy tylko meble z salonu nie pasuja do np. kuchennych wzgledem stylu i nowoczesnosci.... front troche.... dziwny.... te okna powinny byc wieksze wlasnie od strony ulicy.... ale nie az tak duze jak te ze str. przeciwnej.... daje 7,5/10
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się.
|
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Tak zacznijmy od bryły:
za kwadratowa, kanciasta bryła to jest pójście na łatwiznę, bo z nią wnętrze zawsze będzie fynkcjonalne ( chyba, że ktoś bardzo będzie dążyło do czego innego ). Ogólnie bryła bardziej przypominała mi parcele publiczną, restauracje ( zwłaszcza od tyłu ) niż zwykły mieszkalny dom ). Wnętrze: niektóre meble nie grały ze sobą ( np. meble w salonie: szafki były raczej w stylu klubowym, a kanapy w nowoczesnym ). Bardzo mi się podobał widok wewnętrzny okien w piwnicy ![]() Ocenka: 8,9/10 |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
nie no naprawde domek robi wrazenie
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()