![]() |
#71 |
Reputacja: 12
|
![]()
Affectia jesteś tu parę dni, więc nie wiesz tak naprawdę o co chodzi.
Misti już nie raz zawiodła tym, że porzuciła fotostory. Nie jedno czy dwa ale więcej. Poczytaj najpierw parę postów, tematów i wtedy snuj wnioski. Bo oni nie czepiają się z byle powodu. [no ok, nie zawsze ;o] No ale nie ważne. Coś długo odcinka nie ma. Misti by mogła przynajmniej coś napisać... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
Goomaki. Poczytałam... Zanim napisałam tego posta. Jestem w końcu homosapiens =D Ale... Od dziecka mam swoje niepokonalne zdanie. Nikt mnie z tego nie wyleczy... Dalej będę wyrażać swoje myśli! Ale dobrze, że też masz coś do powiedzenia w tej sprawie.
Buziaki Affectia |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]()
No hej wam!Sorki, ale miałam inne sprawy na głowie..wiadomo..szkoła, nauka..Jeszcze u nas tyle sprawdzianów, a ja muszę mieć piątki..inaczej szlaban
![]() Odc."Kamila Dorasta" Kamila dobiła do brzegu.Niewiedziała gdzie jest, więc szybko poszła do najblizszego kiosku ruchu i zapytała się gdzie jest.Sprzedawczyni najpierw popatrzyła na nią jak na idiotkę i powiedziała: -W Bletkowie..A co nie widać?Zgubiłaś się dziecko? -Nie jestem dziecko!A co to ten "Bletków"? -Miasto kochanego dziecko?Uciekłaś od rodziców, tak?Chodź ze mną! -Nie nie uciekłam, bo wie pani..moja przyjaciółka się utopiła.Ale potem jakoś odżyła i wzięła do niewoli moich rodziców..i zamieniła mnie w wilkołaka, ale już nim nie jestem na szczęście! -Dziecko..opowiesz to wszytko na policji!-powiedziała kobieta z kiosku ruchu i zaciągnęła na posterunek.Kamila była wściekła.Ale nie na kobietę...właściwie to na siebie.-Po co ja jej to powiedziałam...ahh...jestem naprawdę głupia!-pomyślała Kamila.Niewiedziała co robić.Najlepiej by teraz uciekła, ale nie miała jak.W końcu wpadł jej do głowy szaleńczy pomysł.Kiedy mijali jakiegoś policjanta, Kamila wzięła jego pistolet i zaczęła sztrzelać w powietrze.Potem jednak sztrzeliła w ramię policjanta i jakoś uciekła do pobliskiego lasu zwanego "Ciemny Las".Szła przez niego godzinami, aż wreszcie dotarła do wsi "Pogadzice".Tam właśnie Kamila zamieszkała i dorosła.Znalazła przystojnego narzyczonego i chciała brać z nim ślub już 20 kwietnia.Czyli za rok..... Rok później.20 kwietnia -Och dzisiaj moje wesele...To takie cudowne..-rozmarzyła się Kamila. -Tak...bardzo.A mamy już coś niebieskiego?-zapytała się jej służąca. -No mamy..Łańcuszek jest niebieski...A coś nowego to jest... -Welon!Stara suknia i pożyczone kolczyki. -Och dzięki Margaret..idę do naszego pana młodego.. -Nie, nie!Pani Kamilo..to przynosi nieszczęście!-ostrzegła Margaret. -Ach....Margaret..proszę.Idę do swojego przyszłego męża!-powiedziała Kamila i poszła poszukać swojego Eryka.Znalazła go i... -Eryk!Jak możesz co?O ty!-krzyknęła i rzuciła w niego pierścionkiem zaręczynowym.Eryk całował się z inna kobietą i zamiast ją przeprosić to zaczął się śmiać. -Jesteś zagrożona Kamilo!Hahaha!Pamiętasz jak potrzeliłaś policjanta?Teraz za to opłacisz! Jutro następny odcinek. Ostatnio edytowane przez misti12 : 13.11.2007 - 16:40 |
![]() |
![]() |
#74 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Wiesz co. PO CO ja mam poprawiać te błędy, skoro Ty nawet ich nie poprawisz? Znów powtórzenia, parę, już nie tyle błędów ortograficznych. Dość sporo literówek, braków spacji. Parę typu 'razem' czy 'osobno'. ZA DUŻO wielokropków. Cytat:
Pozdrawiam, olliss ![]() Ostatnio edytowane przez olliss : 13.11.2007 - 17:47 |
||
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
Ortografia leży, ty naprawdę nie wiesz kiedy masz wstawić dużą, a kiedy małą literę?
Zawsze można pisać w wordzie :/ A gdzie zdjęcie? Pf... Lepiej chwilę poczekać z daniem odcinka, bo bez zdjęć prezentuje się jeszcze gorzej... W każdym razie bardzo źle, żeby nie powiedzeć fatalnie :/ |
![]() |
![]() |
#76 |
Reputacja: 11
|
![]()
O!
Misti jestem zaskoczona tym że dałaś następny odcinek i to zaskoczona bardzo mile. robisz błędy interpunkcyjne, literowe, ortograficzne i logiczne. Olliss je podkreśliła, nie będę jej powtarzać. PISZ W WORDZIE ALBO FIREFOXIE. za bardzo gnasz - to tez pisałam, mam wrażenie ze ty w ogóle ignorujesz komentarze, albo ich zwyczajnie nie czytasz. zwolnij trochę z akcją, dawaj opisy sytuacji. dobrze by było gdybyś pisała co myśli bohaterka, jakie są motywy jej postępowania np. w momencie kiedy zastrzeliła policjanta. to wydarzenie można interpretować na bardzo wiele sposobów zacząwszy od tego ze Kamila jest chora psychicznie a skończywszy na tym że nie wkleiłaś jednego akapitu. w porównaniu do poprzednich odcinków jest lepiej (pominąwszy brak zdjęć). pracuj dalej, może wyjdzie ci coś sensownego.
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]()
Wow, Misti! Następne FS. Hmmm.... To jakaś twoja obsesja? Zakładanie nowych historyjek i nie kończenie ich? Dam ci prostą radę: Rób jedną rzecz, ale dobrze!
|
![]() |
![]() |
#78 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Misti już nie raz się skompromitowała swoim zachowaniem i nie dziwię się, że większość użytkowników ma do niej negatywny (w większym lub mniejszym stopniu) stosunek.
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się to fs jak mam być szczera.
Fabuła do niczego,ale to może kwestia mojego gustu,bo rzadko coś mi się podoba. Pozatym nie podobają mi się emotikony w tekście,jeśli piszesz coś na j.polski też stawiasz sobie w odpowiednich miejscach ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
Szczerze?
Widze coś w tym fajnego, tylko zanim była ta "wielka" powódź mogła byś dodać coś jeszcze. Zdjęcia są tak trochę pomazane. Postacie mogła byś dopracować. I postarać nie robić się błędów. A poza tym kiedyś to napisała? 21.08.2007 ?! A po tak długim czasie nie dać jeszcze jednego ? Mam rade dla ciebie. Jeśli nie chcesz żeby takie komentarze były na twoich kolejnych to po pierwsze dokończ je ( ! ) Lub daj sobie spokój. Moja ocena to 2/10 Szczera Pozdrawiam P.S. Jestem nowa na forum, a więc witam was :witaj: |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|