![]() |
#21 |
Reputacja: 20
|
![]()
Dawajcie, dawajcie! Niech chociaż jeszcze jedna osoba się zgłosi, macie czas do północy. Kilka osób się pytało, do kiedy jest czas, a do teraz nikt z nich się nie zgłosił... Mam nadzieję, że to się jeszcze dzisiaj zmieni.
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Ja też Designer. Prosimy zgłoście się! ...
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Okey, jeszcze niecała jedna scena...
Wy też tak macie, że w czasie tworzenia filmu nie możecie go oglądać, dopiero po zapisaniu wam idzie? Bo mi się tak robi, kiedy daje play w movie makerze to dźwięk idzie, ale obraz się nie rusza z miejsca... ![]() Mam nadzięję, że zdążę. Półtorej godziny jeszcze... Ostatnio edytowane przez *Luna* : 17.11.2007 - 09:30 |
![]() |
#24 |
|
![]()
Raczej się nie martw... po wrzuceniu wszystko MOŻE być ok, ale nie gwarantuję... :con:
|
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Mam już, jeszcze tylko wgrać na youtuba... Chyba się troszkę spóźniłam... :con:
|
![]() |
#26 |
|
![]()
Dawaj, dawaj! Jeszcze zdążysz!
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
;( nie moge wgrac na you tube'a... sprobuje jeszcze raz, mam nadzieje ze nie jest za pozno...
|
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
A na pewno masz wystarczającą ilość miejsca...? Wszystko sprawdziłeś?
PS. Ej, a co trzeba zrobić, żeby grafika się tak nie psuła po wgraniu na youtube? Zmniejszyć rozmiar nagrywanego filmu...? |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Gdyby to ode mnie zależało, to jasne, że bym pozwoliła. ale to zależy od Eamane...
|
![]() |
#30 |
Reputacja: 18
|
![]()
Przepraszamy. Sonda jest już otwarta i byłoby niesprawiedliwe, gdybyśmy dodali do niej jeszcze jedną osobę - szanse nie byłyby wtedy raczej równe, ponieważ część osób oddała już swój głos
![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|