![]() |
#272 |
Admin Emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
Szukaj Pushka - ale on juz tu nie wchodzi, od dawna
![]() EDIT: o, prosze bardzo: http://forum.thesims.pl/member.php?u=4 nie sugerowac sie data ostatniego pobytu, pisal za niego ktos inny. Jest glownym adminem, wiec jego konto bylo potrzebne.
sruu ![]() Ostatnio edytowane przez Odyn : 18.11.2007 - 10:39 |
![]() |
![]() |
#273 |
Guest
|
![]()
Za co IgaAnne dostała Banna?
|
![]() |
#274 | |
Reputacja: 18
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#275 |
Guest
|
![]()
No i znowu się powtórzę, ale wkurzający jest ten błąd przy logowaniu. Nie da się nic z tym zrobić? X_x
|
![]() |
#276 |
Reputacja: 20
|
![]()
Czyli użytkownik nie ma i nie będzie miał możliwości edytowania nazwy własnych tematów? :con: Bo na wielu forach zauważyłem, że ta opcja nie jest w 'Opcjach tematu', tylko przy edytowaniu pierwszego posta. Nie ma takiej możliwości?
|
![]() |
![]() |
#277 |
Guest
|
![]()
Ja chciałbym aby była możliwość wrzucania zdjęć na forum od razu z komputera, a nie, że trzeba wchodzić na www.imageshack.us itd.
|
![]() |
#278 |
Admin Emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
Strasznie mnie denerwuje, ze jak odpowiem w jakims topicu, to potem jest on pogrubiony jako nowa odpowiedz, da sie cos z tym zrobic? xd
#279 |
Guest
|
![]()
znowu błąd przy pm. dałoby się cos z tym zrobić?
aha, i jeszcze gdyby możliwe byłoby przy wejściu na forum powiadomienie o wiadomosci? Ostatnio edytowane przez lafilette : 07.12.2007 - 14:33 |
![]() |
#280 |
Guest
|
![]()
Magia, za każdym razem, gdy wchodzę na forum i mam nową wiadomość - wyświetla mi się komunikat i przekierowuje do wiadomości, jeśli chcę. Musisz zmienić sobie ustawienia.
Ale co do błędu - racja. Wysyłając wiadomość otworzyła mi się strona z błędem. I to nie pierwszy raz. Jest to trochę irytujące, bo nie wiem czy owy ktoś dostał PM-a. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|