|
|
Zobacz wyniki ankiety: Podoba Ci się mój serial? ![]() |
|||
Jest Super ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
55 | 57.89% |
Jest fajny ![]() |
16 | 16.84% |
Zapowiada się ciekawie ![]() |
14 | 14.74% |
Nie za bardzo mi się podoba : | |
5 | 5.26% |
Beznadziejny ![]() |
5 | 5.26% |
Głosujących: 95. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#71 |
Guest
|
![]()
Oglądałem wszystkie odcinki i jakoś tu nie skomentowałem. No więc tak. świetne! Pierwsza seria gorsza ,ale druga jest naparwdę dobra. Fajne postaci i dobry scenariusz. Wchodzę na bloga o serialu i czytam nowe notki. Jak dla mnie 10/10. Zacytuję jedną wypowiedź. 7 odcinek jest nieziemski. Bardzo fajny. Czekam na 8 i myślę ,że zaglądniesz też do mojego serialu Pechowa nagroda. Zapraszam też na bloga! Pozdrawiam, Mook
|
![]() |
|
![]() |
#72 |
Guest
|
![]()
Serial fajny.Oglądam go na STV - Najlepsza Simowa Telewizja.I moje pytanie.Ile chcesz zrobić serii?
|
![]() |
![]() |
#73 |
Reputacja: 20
|
![]()
Zapraszam na I część 8-ego odcinka. II prawdopodobnie w niedzielę.
Ilona kupuje nowy dom na obrzeżach Miłowa. Pamięta, że nie może wydać całej sumy, ale martwi się o Freezę. Tęskni za przyjaciółką. Idzie do pobliskiego parku. Wszędzie po drodze widzi swoją byłą przyjaciółkę. Jednak to tylko złudzenie. Nagle dzieje się coś nieoczekiwanego. Ni stąd ni zowąd Ilona zjawia sięw nieznanym miejscu, przy Głowie Powiernika. Ta przemawia do niej i oferuje wieczną pomoc w zamian za jedną rzecz... Odcinek 8, cz. I: Szczęście w nieszczęściu / Obejrzyj |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Guest
|
![]()
Dziękuję! Dziękuję za podwójny odcinek! Czekaj lookam pierwszą część!
________________ No i obejrzałam, Ilona duchem? No nieźle! Nie przypuszczałabym 10/10 ![]() Ostatnio edytowane przez Ariedale : 16.11.2007 - 18:43 |
![]() |
![]() |
#75 |
Guest
|
![]()
Chyba nie muszę się wysilać ,bo znasz moją ocenę...Oczywiście ,że serial jest GENIALNY!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]()
Ja śledzę każdy odcinek.Przepadam za fantasy(kiedy byłam mała lubiłam wróżki,dinozaury.Nadal je lubię.Tak jak moce nadprzyrodzone o,o)
|
![]() |
![]() |
#77 |
Reputacja: 18
|
![]()
Super !!! :d 10/10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]()
Odcinek 1 bardzo mi się podoba . Będę teraz dalej oglądał jak potączą się losy Ilony .
________________________ Śledźcie fotostory...Gdy pojawią się o nazwie "Takie jest życie " to będą moje . I zapowaidam ,też , że będą bardzo fajne ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Reputacja: 20
|
![]()
Przepraszam, że tak długo czekaliście, ale miałem problemy z Movie Makerem i długo szukałem programu zastępczego. A teraz zapraszam do oglądania!
Ilona opowiada, co się stało. Razem z Naevarrą i Powiernikiem zastanawiają się, jak pokonać Freezę.... Odcinek 8, cz. II: Szczęście w nieszczęściu /Obejrzyj |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]()
Jestem od wrażeniem
![]() ![]() Moim zdaniem Oromar źle zrobił ,że zabił Amber.Jak już była dobra to mogła się nadal przyjaźnić z Iloną...Szkoda... Ładnie obróbka w tym programie tylko coś dziwnie migocze ,ale to nic ;]...Prawie nie zauważalne.1111111/10 ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|