Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 19.11.2007, 18:51   #9
Reggie
Guest

Domyślnie Odp: Dźwięk Tłuczonego Szkła

Oho... Nawet fajne...
Co prawda nie czytałam tego z wielkim zainteresowaniem... Jakoś mnie nie przejęło. Myślałam, że będzie ciągnąć się w nieskończoność. Pochwlaę cię tu za dużą ilość zdjęć- mi by się nie chciało robić , tylko żepod każdym jest mało tekstu (tia.. wygląda to jakbym zaprzeczała sama sobie, ale z tym, że ciągnie się w nieskończoność, nie chodziłomi, o to że jest duża ilość tekstu, a o to iż znudził mnie do takiego stopnia, że poprostu wydawało mi się, że nigdy się nie skończy.)

Jeśli chodzi o zdjęcia, to zachowania bohaterek nie za bardzo posaują... Tu śmieją się z kogoś (obgaduyją), to flirtują na fotelu... Rozumiem,że to nie tak miało wyglądać, ale niestety...

Sorki, że się trochę poczepiałam, ale wynika to z bardzo prostego powodu. Piszesz ładnie, innym podoba się twoje FS więc oceniając biorę pod uwagę to i oceniam ostrzej, bo widzę, że masz pomysły i hm... zadatki (?) na napisanie dob rego opowiadania, więc poprostu trochę wyższa poprzeczka, wyższe wymagania, nieższe oceny, które powinny mobilizować do jeszcze lepszego pisania.

Pozdrawiam, Adrasteja
  Odpowiedź z Cytatem

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania