|
![]() |
#1 |
Reputacja: 22
|
![]()
Wiesz co najbardziej podoba mi się w Twoich domach? To, że nie są supernowoczesne, bo takich jest mnóstwo na forum.
Każdy dokładnie opisany, a opis dodaje klimatu. Fajnie łączysz ze sobą przedmioty(np. szafka i ręcznik w łazience). Być może się powtórze ale co tam: robisz naprawdę ładne domki i rób je dalej. Z chęcią będe je oglądać. ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Piekny. Fantastyczny. Oczywiście, że pobieram ;] Zawsze chciałam mieć jeden z twoich domków w grze.
Ja osobiście uwielbiam rozmieszczenie kwiatów. Mam tylko jedno pytanie: czy te kwiaty, które na małych stolikach poustawiane są kilka na jednym są zrobione za pomocą kodu, który pozwala umieszczać kilka rzeczy na jednym i ignoruje te "kratki" ? Nigdy nie lubiłam tego czegoś, bo wtedy nie udawało mi się ustawiać dobrze innych mebli. Chciałabym więc znać jakiś kod na to ;] |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ściągłam ten domek , i jak zobaczyłam go na własne oczy w swojej grze to był jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach. Pięknie dobierasz kolory , widać że budujesz z pasją i zaangażowaniem , nie umiesz budować brzydkich domków. Chciałabym tak budować;( podziel się talentem <lol2>
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 14
|
![]()
Nikara - na szafkach nie da się ustawić więcej niż jednego przedmiotu, niezależnie od tego, jakiego się kodu użyje. To, że na przykład w sypialni państwa Macierzanka, na jednej z etażerek stoją świeczki małe i jedna duża, to jest takie małe "oszustwo". Jeśli pobrałaś domek i bawisz się w nim, to sama odkryjesz sposób. Wejdź w tryb budowy i łapką poklikaj na przykład na tą etażerkę
![]() Dziękuję za Wasze wypowiedzi ![]()
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
wszystko super :*
tylko trochę mnie zszokowała ta okładzina ceglana w basenie 9.9/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba! Dobrze urządzony. Niestety tylko 10/10
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Piękny
Pozdr. ![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Jeśli chodzi o wnętrze:
Kuchnia trochę monotonna, w pokoju chłopaków zbyt zielono (@__@), no i ta wiązanka na "ręcznie dziorganej serwetce", za duża jak na takowe biureczko. A z zewnątrz znowu to samo... Podwórko bardzo ciekawe, bryła bez rewelacji, natomiast dach - koszmarny. Myślę, że jeśli popracujesz nad bryłami i dachem, to nie będzie się czego rpzyczepić z mojej strony. Przyjmij to konstruktywnie, zwłaszcza krytykę. ![]() Ps. Podoba mi się przedstawianie rodzin w Twoich domach. ![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
nie podoba mi się tylko kolor ścian z zewnątrz
reszta - jestem pod wrażeniem! masz talent do łączenia różnych przedmiotów, kolorów. jesteś dekoratorką wnętrz - przyznaj się ![]() chętnie bym pobrała ale pewnie jest potrzebny jakiś dodatek, którego nie mam ;( moja ocena 9.5/10 ^^
|
|