|
![]() |
#1 | |||
Reputacja: 14
|
![]()
Fizzly napisał:
Cytat:
Ze względu na nietypowy kształt bryły, dodanie dachu nie było sprawą najprostszą. Zrobiłam więc taki, jaki moim zdaniem prezentował się możliwie najlepiej. Jestem więc z niego zadowolona. Krytyki się nie boję, nie złości mnie i nie zniechęca do pracy. Wręcz przeciwnie: krytykę uzasadnioną bardzo cenię i wyciągam z niej wnioski na przyszłość. Nie lubię jednak krytyki nieuzasadnionej, takiej jak ta Twoja, dotycząca dachu. Bo cóż można wywnioskować z jednego słowa "koszmarny". Prosiłabym więc o uzasadnienie: dlaczego dach jest Twoim zdaniem koszmarny? Proszę także o rozwinięcie poniższego zdania. Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję wszystkim za wypowiedzi ![]()
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
"Z zewnątrz znowu to samo", mam tutaj na myśli, że bryła dosyć prosta, dach nieciekawy, a cała reszta rewelacyjna.
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Fizzly, przyznaję Ci rację co do "małego Egiptu", bo rzeczywiście zakamarków na tym dachu jest dużo. Jednak, jak już pisałam, takie rozwiązanie wydało mi się najlepsze ze wszystkich jakie wypróbowałam.
Piszesz, że w prawdziwej architekturze taki dach byłby niedopuszczalny i tu również się z Tobą zgadzam. Tylko że to nie jest prawdziwa architektura, lecz architektura simowa ![]() Kod "individualroofslopeangle X" znam i używam, choć naturalnie nie przy każdej budowli. Tak czy inaczej, Twoje uwagi zachowam w pamięci ![]() I jeszcze dziękuję Fizzly, że odpowiedziałeś, bo nie zawsze użytkownik poproszony o uzasadnienie swojej wypowiedzi decyduje sie na to. Pozdrawiam ![]()
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Piękny
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo ładny.Ale po co te płatki róż.Daję 10/10
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Płatki róż nie występują tutaj jako płatki róż. Razem z czerwoną wykładziną tworzą dywan. Podobnie jak wykładzina rozłożona od jednych drzwi do drugich: imituje ona długi korytarzowy dywan.
Hondirenda - jeśli nie skasujesz nagrobka to nic się nie stanie. Co najwyżej duch Królika Doświadczalnego będzie nawiedzał mieszkających w tym domku simów. Pozdrawiam ![]()
#8 |
Guest
|
![]()
Niezbyt podoba mi się bryła, środek ładny 8/10
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
No ten domek mi się podoba. Kolejny typu "bez dodatków". Podoba mi się że niektórzy umieją grać bez dodatków. Oczywiście 10/10
|
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
daje 10/10 za domek u mnie rodzina macierzanka ma córkę i petronela jest w ciąży
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|