![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Mam pewien problem. Od kiedy miałam simsy 2 ściągałam świetne darmowe dodatki do gry, czyli ubrania, meble, domy, fryzury itd...
Ale od kiedy zainstalowałam dodaki własny biznes oraz zwierzaki pojawił się pewien problem z ich działaniem. Mało istotne jest to, że po instalacji usunęły mi się wszystkie. Ściągnęłam nowe. Lecz nie do końca działają. Domy oraz meble owszem, ale fryzury, ubrania i inne dodatki, jak kolczyki, torebki, okulary już nie. Czy mógłby mi ktoś posłużyć większą wiedzą na ten temat? Trochę denerwujące jest cały czas ubieranie simów w to samo, kiedy w sieci tyle tego jest... Proszę o pomoc ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
A pobrałaś CEP-a????
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
A ja mam program o takiej nazwie:
_EnableColorOptionsGMND.package I wydaje mi się, że też m. in. dzięki temu programowi dodatki działają. ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Masz racje Nikita,dzięki temu programowi tez działają,ale ponoc nie wszystkie.Radzę pobrac CEP-a.
![]() |
#5 |
|
![]()
_EnableColorOptionsGMND.package to CEP.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Myślę, że potrzebny jest jeszcze ColourOptionsSetup exe. (wypakowac do downolads i kliknąć wtedy on się zainstaluje) no i oczywiście musisz pobierać meshe!! Niektóre dodatki zawierają meshe (included), a inne nie i trzeba je pobrać osobno!
![]() CEP-a też trzeba wypakować do downolads i zainstalować.. Ostatnio edytowane przez Samantha : 22.11.2007 - 15:40 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Zainstalowałam ten program, ale ubrania nadal nie działają. Co jest nie tak?
Ostatnio edytowane przez peace_baby : 22.11.2007 - 16:28 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Może nie pobierasz mesha (niektóre tego wymagają)?
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
no niestety. ściągam meshe, ale to nie działa. właśnie wpadłam na pomysł, żeby ściągać dodatki w wersji 'sims2pack', ale nie wiem jak to zrobić. Wiecie może jak to spakować w ten program?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|