Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 24.11.2007, 23:00   #10
mario

Reputacja: 20
Domyślnie Odp: "Europejska Kamienica" by szynszylam

Moja pełna ocena:

Bryła: Nic szczególnego... Trochę zmieniłeś, ale ten styl jest fatalny! Taki średniowieczny, blee. :ohmy: Te obrzydliwe, ogromne okna wcale nie poprawiają sytuacji. Ja wiem, że ty myślisz, że to jest bardzo ładne i fajne, ale niestety trzeba spojrzeć prawdzie w oczy. Nie podoba mi się, co zrobiłeś z tym domem. 3/10

Ogród: Prawda... cmentarz. Nikt dzisiaj nie preferuje takiego czegoś. W ogóle co robi ten mega nowoczesny samochód na podjeździe w takim staroświeckim otoczeniu? 1/10

Wnętrze: Na wstępie powiem, że zdjęcia są słabej jakości, małe, a w dodatku widać niebo - i to bardzo. Salon jest okropny! Meble są tak niezgrabnie rozmieszczone, w dodatku są takie obrzydliwe, że masakra. Jadalnia i kuchnia to samo. Chwalisz się, że meble i kolory ścian z podłogami są dopasowane i świetnie się komponują. Guzik prawda. Tragedia. Łazienka woła o pomstę do nieba! xP Mogłeś utrzymać chociaż jeden styl w całej chałupie, a tu proszę. Jak tylko się wychodzi z epoki średniowiecznej, w łazience wkraczamy w nowoczesność! :laugh: Gabinet jest kiepski. Pokrycie ścian jest fatalne. I dlaczego ta rzeźba biała jest tuż przy oknie? Źle to rozplanowałeś. Sypialnia już jest najlepsza, kolorystyka może być, ale kącik zwierzęcy w ogóle mi się nie podoba. Daję za wnętrze 2/10.

3/10
1/10
2/10

----
6/30, czyli 2/10.

UWAGI: Liczę się z tym, że zaraz od ciebie padną słowa, że moja krytyka nie jest konstruktywna. Mów, co chcesz, ale naprawdę mógłbyś chociaż normalnie przyjąć do serca, że komuś nie podoba się twoja praca. I mi się nie podoba. I tak jak już wcześniej ulmille wspomniał, to userzy mają ocenić dom, a nie ty słowami, że dom jest ładny itp.

Pozdrawiam, Désignér
mario jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania