Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.11.2007, 09:23   #21
Elros
Guest

Domyślnie Odp: Dom na dzień dobry :)

Nic sczególnego w domku nie widzę ale jak na pierwszy dom to może być ;p
Dziwnie tak.... ;p

4/10

Ostatnio edytowane przez Elros : 24.11.2007 - 09:24 Powód: no edit po prostu ;p

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 24.11.2007, 12:02   #22
lay

Reputacja: 10
Domyślnie

Szczerze mowiac nie patrze na to, czy jest to twoj pierwszy dom, czy nie.

Na pierwszy rzut oka dom sprawia przyjemne wrazenie. Szkoda, ze zdjecia sa male i dosc ciemne.

Ogrod & elewacja:
Ogolnie jest ok, tylko /jak na mnie/ bryla jest zbyt kwadratowa. nie podoba mi sie takze dach oraz uklad okien z tylu budynku. Z przodu sa strasznie regularnie ustawione, lecz to jest raczej akceptowalne przy takich budynkach. Nie podobaja mi sie takze drzwi na werande, nie wiem w sumie dlaczego. Na ogrodach sie nie znam, wiec przemilcze.

Wnetrze:
Nie podoba mi sie, ze wchodzac do domu od razu ladujemy w jadalnio - kuchni. Brakuje jakiegos przedpokoju, lub chociaz scianki oddzielajacej. Kuchnia jest ogolnie ladna, tylko strasznie prosta. Ciag szafek... W jednym miejscu zapomnialas o zaluzjach. Osobiscie dalabym jeszcze plytki pod szafki. Mogloby byc bardziej funkcjonalne.

Kacik telefiniczny ok, tylko chyba nie pomalowalas scian. Albo tak dziwnie cien pada.

Salon jest pustawy i ciemny... Brak zaslonek (dajesz sasiadom ogladac tv za darmo), przydalaby sie takze scianka oddzielajaca tv od schodow. Mimo, iz jest w jasnych kolorach nie wydaje sie przytulny. Poza tym nie podoba mi sie pokrycie scian.

W lazience chyba toaleta stoi tak, iz nie mozna z niej korzystac . Wystarczyloby tam dodac scianke i byloby lepiej.

Na pietrze w tym pomieszczeniu z biurkiem odnosze wrazenie, iz ktos w cos wejdzie (w te obrazy? przy sciane). Pokoik jest poprawny, lecz niczym nie zachwyca. W sypialni nie podoba mi sie, iz jest otwarta na reszte domu. Uwazam, iz powinna byc jakos lepiej oddzielona (lecz to moja subiektywna opinia), gdyz jest to.. po prostu malo komfortowe. W sumie tez jest poprawna, lecz nie podoba mi sie ustawienie drzwi przy lozku... Oraz nie ma zaslonek przy schodach.

Lazienka mi sie nie podoba. Zmienilas calkowicie kolorystyke, meble ustawione sa bez wiekszego ladu tak, by wszystko sie do niej zmiescilo.

Ogrod, jak napisalam wczesniej, pomijam.

Czyli podsumowujac nie jest zle. Lecz domek jest.. jednokolorowy - bez i jasne drewno. Brak czegos wiecej, po jakims czasie robi sie mdly.. I mimo cieplych kolorow jest zimny. Jest takze ogromny... Czego nie widac we wnatrz. I brakuje i rzutu z gory.

Pozdrawiam - Slythia

2006 rok O_o.... Ktos niezle odswierzyl
stare 25.11.2007, 08:02   #23
LillyGreace
Guest

Widać, że w tym domku tętni życiem 9/10

stare 25.11.2007, 08:20   #24
kotopies
Guest

bardzo ładny naprawdę masz talent super bryła,super......a co ja tyle gadam poprostu

10/10 to powinno wystarczyć hi hi

stare 26.11.2007, 17:58   #25
Fảlivrin
Guest

DOmek uroczy Taki ciepły, rodzinny.

stare 26.11.2007, 18:57   #26
luja

Reputacja: 22

Jak dla mnie mimo jasnych mebli jest dosyć ciemno i w niektórych pomieszczeniach jest za dużo przedmiotów jak dla mnie. A tak po za tym całkiem spoko.
luja jest offline  
stare 27.11.2007, 11:54   #27
Samantha
Guest

Bardzo ładny domek. Dużo fajnych dodatków. Ciekawie urządzony! Daję 10/10

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania