![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Mam problem,bo nie wiem jaki serial mam nakręcić żeby wam się spodobał.
A więc piszcie w postach co mam nakręcić.Wybierzcie jeden program i serial -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Produkcje Marcin Production Film: 1.Program - SimExpress Wzorowany na Teleexpresie -------------------------------------------------------------------------------------------------------- 2.Serial Obyczajowy - S jak Sim Jedyny serial obyczajowy Marcin Production Film -------------------------------------------------------------------------------------------------------- 3.Serial Komediowy - Życie Kamyków Scenariusz napisany tylko to pokazać. ![]() -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Edit Marcin Prod: SimExprees - Będzie pojawiać się co 1 tydzień.W programie będą mówić o wydarzeniach simowego trójmiasta (Dziwnowo,Werona,Nowe Miłowo). -------------------------------------------------------------------------------------------------------- S jak Sim - Opowiada o jednym simie,który dużo zrobił dla simowego trójmiasta. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Życie Kamyków - Przepraszam Mooka,ale to jest trochę podobne do twojego serialu.Mam nadzieję,że utkwi w waszych mózgach ten serial o ile go wybierzecie. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mam nadzieję,że coś wybierzecie. ![]() -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Punktacja SimExpress 0 W Sims - WSC 0 ODPADŁ S jak Sim 0 Kadet Parówka -2 ODPADŁ SimTeleturniej 0 ODPADŁ A Bo Ja Wiem 0 ODPADŁ Życie Kamyków 1 -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jutro FINAŁ!Zapraszamy! -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Serdeczne podziękowania dla: Desinger, Forum The Sims.PL, Firma Kamery i coś, Marcin Production Film. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wszelkie prawa zastrzeżone - Marcin Production Film 2007r. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ostatnio edytowane przez Marcinprod : 30.11.2007 - 14:22 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|