|
|
#51 |
|
Reputacja: 20
|
W-11 na pewno nie jest obyczajowy.
Żadna propozycja mi się nie podoba, zresztą... to ty masz się na coś zdecydować. Coś mi się wydaje, że ten Kadet Parówka to kolejna słaba komedia (jakoś tak po tytule mi się źle skojarzyło). Najlepiej, jakbyś nakręcił jakiś niezwykły obyczajowy serial, coś powiedzmy w stylu M jak Miłość lub Wiara czyni cuda. Oczywiście nie chodzi mi tu o scenariusz, tylko o typ.
|
|
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Guest
|
Marcinprod - Szczerze to wszystkie te pomysły nie przypadły mi do gustu.
Same tematy wydaja się być mało interesujące. Wybór należy do Ciebie. |
|
|
|
#53 |
|
Guest
|
No to napiszę odcinki,które mają być w serialach
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- S jak Sim Zwiastun 1 Odcinek - Własny Biznes Kulisy serialu S jak Sim 2 Odcinek - Inwestycja Kulisy serialu S jak Sim 3 Odcinek - Budowa Kulisy Serialu S jak Sim 4 Odcinek - Nowe Biuro Kulisy Serialu S jak Sim 5 Odcinek - Piętro Kulisy Serialu S jak Sim 6 Odcinek - Pieniądze Najważniejsze Kulisy Serialu S jak Sim 7 Odcinek - 1 Piętra,1 Biuro Zwiastun II Serii - S JAK SIM 8 Odcinek - Magazyn Kulisy Serialu S jak Sim 9 Odcinek - Szybszy Bieg Kulisy I Serii S jak Sim cz.1 10 Odcinek - Wreszscie Kulisy I Serii S jak Sim cz.2 -------------------------------------------------------------------------------------------------------- II Seria -------------------------------------------------------------------------------------------------------- (Jutro będą odcinki,ponieważ dziś nie mam czasu -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Życie Kamyków Zwiastun Przedstawienie Postaci 1 Odcinek - Szkoła Przetrwania Babci 2 Odcinek - Święta Bożego Narodzenia cz.1 3 Odcinek - Święta Bożego Narodzenia cz.2 4 Odcinek - Nowy Rok! 5 Odcinek - Mama Ma Nową Pracę 6 Odcinek - Ferie Zimowe cz.1 7 Odcinek - Ferie Zimowe cz.2 8 Odcinek - Ferie Zimowe cz.3 9 Odcinek - Nowe Meble 10 Odcinek - Wygrana w totolotku 11 Odcinek - Przeprowadzka cz.1 12 Odcinek - Przeprowadzka cz.2 13 Odcinek - Nowe Mieszkanie, Nowe Kłopoty Kulisy Serialu cz.1 Kulisy Serialu cz.2 Zwiastun II serii -------------------------------------------------------------------------------------------------------- II Seria -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nowi Aktorzy - Przedstawienie 1 Odcinek - Nowa Szkoła 2 Odcinek - Rock'droll Dziadka Nowi Aktorzy - Ich Scenariusz 3 Odcinek - Urodziny cz.1 4 Odcinek - Urodziny cz.2 5 Odcinek - Wielkanoc cz.1 6 Odcinek - Wielkanoc cz.2 7 Odcinek - Siostra idzie na studia 8 Odcinek - Stary pokój siostry 9 Odcinek - Wspólne Zdjęcie 10 Odcinek - Rozbite Okno 11 Odcinek - Szlaban Kulisy I serii - Przypomnienie Zwiastun III Serii Kulisy II serii 12 Odcinek - Obiad z Dyrektorem 13 Odcinek - Babciowata Praca -------------------------------------------------------------------------------------------------------- III Seria -------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Odcinek - Coca Cola 2 Odcinek - Powitanie Siostry 3 Odcinek - Studia cz.1 4 Odcinek - Studia cz.2 5 Odcinek - Odcinek Specjalny (I to będzie na tyle.Skończy się chyba w Czerwcu 2008 roku -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wszelkie prawa zastrzeżone - Marcin Production Film 2007r. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ostatnio edytowane przez Marcinprod : 30.11.2007 - 15:49 |
|
|
|
#54 | |
|
Guest
|
Ten Kadet Parówka to na pewno się nie sprzeda.
Cytat:
|
|
|
|
|
#55 |
|
Guest
|
Nie oceniajcie tylko wybierajcie jeden program i serial.
|
|
|
|
#56 |
|
|
Wybieram Życie Kamyków, ponieważ jest długie i może być całkiem spoko, a przez te kilkanaście odcinków na pewno się podszkolisz w kręceniu i może być całkiem nieźle.
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Guest
|
Już jutro wybory 2 seriali i jednego programu do wielkiego finału.Głosujcie i piszcie dlaczego właśnie ten program serial.Pozdrawiam wszystkich głosujących.
Ostatnio edytowane przez Marcinprod : 28.11.2007 - 16:09 |
|
|
|
#58 |
|
|
Ale co mamy ocenić, skoro nawet nie zacząłeś żadnych prac? Przecież musimy obejrzeć jakiś zwiastun czy coś, aby stwierdzić, czy jest warty obejrzenia...
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Guest
|
W I E L K I F I N A Ł!
Trzecie miejsce zajmuję - S Jak Sim! Drugie miejsce zajmuję - SimExprees Zwycięzcą jest - Życie Kamyków! Już niedługo pierwszy zwiastun serialu Życie Kamyków!Zapraszamy! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wszelkie Prawa Zastrzeżone - Marcin Production Film 2007r. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
|
|
|
#60 |
|
|
Po co były te wszystkie ceremonie?
Nie wiem, jak innych, ale mnie nie interesuje, jaka produkcja zajęła II czy III miejsce... Wstawiaj od razu zwiastun w swoim temacie i nie zaśmiecaj działu VIDEOSTORY - Co i jak. :con:Pozdrawiam, Désignér. Edit: I od razu pytanie. Jeśli ktoś ma Windows Movie Maker v.2.0, to proszę, aby przesłał na [email protected] plik moviemk.exe, ponieważ zainstalowałem MM, ale bez pliku moviemk.exe. ;( Będę wdzięczny za pomoc.
Ostatnio edytowane przez mario : 01.12.2007 - 12:10 |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|