![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Dziękuję za to, że czytaliście fotostory.
Dziękuje za ocenki, szczególnie te inspirujące. Wszystkie komentarze czytam dokładnie. Dzięki wielkie. Spełniam pierwsze z próśb. Otóż: Akcja toczyła się na przedmieściu Dziwnowa. ![]() 1 – Dom Rebeki Gold 2 – pierwszy Nocny Klub Stanleya 3 – Dom Wenus i Mars (moje satyry) 4 – Dom Protazego Wielka Stopa i Rozetki Reszta rodzin jest nie moja, ale pobrana z netu. Dom rodziny Gold był budowany podczas trwania całego FS. Jak widać jest taki sobie. ![]() Jednak komuś tam, tak bardzo się spodobał, że poprosił mnie na pw o możliwość pobrania. Więc daję. Proszę to dla Ciebie i przepraszam, że tak długo. Dom Rebeki Gold - do pobrania Domek mieszkalny jest clean. Potrzebne wszystkie dodatki i mini paki wydane do Podróży. Oczywiście dodatek Podróże też jest konieczny. Domek jest spakowany w pełni umeblowany. Wzorowałam się na stylu Irbis. Chociaż jak widać zupełnie mi to nie wyszło. Parcela jest testowana. Zawiera grób Rebeki Gold. Grób Artura zaginął. ;( Na podwórku, często dochodzi do dziwnych i niewyjaśnionych sytuacji. Na przykład takich. No coś lub ktoś straszy simów. ![]() A i zdarza się, że simowe gotują na zewnątrz. ![]() Jednak w domu zachowują się zupełnie normalnie. O proszę. ![]() Cały dom w zimę. ![]() Teraz następna prośba. Chodzi o rzuty domku. A więc tak wygląda parter. ![]() Na samym początku, błękitny pokój Amadeusza, ten z fortepianem, był pokojem Artura. Natomiast w pokoju obok, tym zielony, dawniej stały kołyski. Później zamienił się on w pokój Paula Gold. Piętro. ![]() Tutaj jest malutki pokoik Stanleya, obok pokój dziewczyn czyli Alex i Mirandy. Strych. Ostatnia kondygnacja, w której znajdują się wszystkie nieużywane przedmioty. ![]() U mnie Dom Rebeki Gold jest zamieniony w Muzeum. Właścicielką jest Alex. ![]() Kod na zmianę parceli to ChangeLotZoning(spacja)community - wchodzimy do pobranego domku - kasujemy samochód i podjazd, klikamy ctrl Shift i C i wpisujemy kod - zapisujemy grę - wchodzimy ponownie i stawiamy budkę telefoniczną Często sobie schlebiam w ten oto sposób. Jednak moje avaty nie są spakowane wraz z domem. ![]() W końcu to Muzeum należy do Aleksandry, i ona robi sobie w nim co chce. Wy też tak możecie się bawić. Wystawiłam też ze strychu niektóre nagrody aspiracji do publicznego użytku. Też tak możecie zrobić. A i jeszcze, przez pewien okres czasu po domu chodził duch Artura. ![]() Duch zaginął wraz z grobem No to chyba tyle co miałam do powiedzenia o domku i okolicy w której żyła Rebeka. Na prośbę Lizek i innych, zamierzam jeszcze opisać postacie, ich aspiracje i cele życiowe. ![]() Ostatnio edytowane przez Anastazja : 01.12.2007 - 21:22 Powód: literówki |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|