![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam problem z dodatkami...
Od jakichś 3 tyg ściągałam dodatki do The Sims'a 2 typu fryzury, ubrania itd. Wszystko było ok - dodatki były i w tworzeniu rodziny, i w lustrze, bez żadnych błędów itd. Dzisiaj włączyłam grę i chciałam stworzyć nową rodzinę. Jednak tam dodatków już nie było... Nie wiem co się stało :con: Dodam jeszcze, iż pliki w folderze "Downloads" cały czas są. W warsztacie dodatki są także. Tak samo, gdy wybrałam losowego sima. Na simie ściągnięta fryzura była, w wybieraniu już nie. Wiem też, że ostatnio młodsza, pięcioletnia siostra ubierała jakieś simy. Mogła kliknąć na coś, co powoduje takie coś? Byłabym wdzięczna za pomoc :smirk: |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
W opcjach gry jest taka funkcja włącz/wyłącz zawartość importowaną. Może masz wyłączoną? Sprawdź. Jeśli włączysz, to po ponownym uruchomieniu gry wszysko powinno wrócić na miejsce.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 22
|
![]()
Robiąc sima ściągnięte rzeczy można usunąć z komputera klikając na taki kosz. Być może zaznaczyła opcje 'wyłącz obiekty zmodyfikowane' co powoduje że ściągnięte dodatki nie pojawiają się w grze. Musisz wybrać opcję 'włącz obiekty zmodyfikowane'. Jeżeli nie pojawią się w grze musisz uruchomić grę jeszcze raz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Dziękuję za pomoc
![]() ![]() Myślę, że temat do zamknięcia. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |