![]() |
#172 |
Reputacja: 15
|
![]()
Jeśli już ktoś pytał to sorx ,ale powiedzcie jak można przywoływać wilki?Bo mój sim ma opcję np."wyj"ale nie przychodzą wilki.Więc co trzeba zrobić?
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Guest
|
![]()
Postaw dużo drzew i postaraj się aby ogród zarósł chwastami (jak wyrosną to ich nie wyrywaj). Wilki też przychodzą kiedy Simka urodzi dziecko
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
|
![]()
Nie oto mi chodziło(wiem nie umiem się wypowiadać
![]() Ale dzięki za odpowiedź
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Guest
|
![]()
A, przepraszam. Aby wilkołak mógł przywołać wilki kliknij opcję "Przywołaj wilki".
|
![]() |
![]() |
#176 |
|
![]()
A ja nie mam takiej opcji
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Guest
|
![]()
kliknij na trawniku
|
![]() |
![]() |
#178 |
Guest
|
![]()
A ile tych wilków ci chodzi po trawniku?Jestem ciekawa,nigdy nie widziałam ani wilków,ani wilkołaka(niestety).
|
![]() |
![]() |
#179 |
Guest
|
![]()
Dosyć dużo (ja nie mogę policzyć) zchodzą się chyba wszystkie wilki z okolicy...
|
![]() |
![]() |
#180 |
Guest
|
![]()
I co wtedy się dzieje? Ona sobie tak łażą?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|