Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.02.2004, 09:41   #51
Dafka
Guest

Domyślnie

Ja jakiegoś wielkiego poczucia winy nie mam.. ale jak patrze jak się męczą to jest mi ich żal, wiem że to głupie ale tak mam.. A najbardziej żal mi simów, którzy płaczą za tamymi, nad grobami
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.02.2004, 18:56   #52
Ania_13
Guest

Domyślnie

kiedyś zmarł mi facet, a pare dni puźniej zrobiłam balangę (bez skojerzeń) ludzie przynieśli prezenty i woleli stać i opłakiwać grób Głupki
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.02.2004, 11:50   #53
кама
Guest

Domyślnie

dla mnie wlasnie to jest smieszne gdy morduje simsy (zamordowalam juz okolo30)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.02.2004, 16:52   #54
Alicja Z.
Guest

Domyślnie

Ja kiedys chciała żeby moi simowie mieli napawde TheSimsCity, i na jednym wziełam maksymalną ilość ludzi(diecie tez ) i po koleji je zabijałam.Zrobiłam 20 iles grobów. Potem wprowadził sie tam taki chłop(zrobiłam z niego dozorce) dałam mu jak najtansze i prostackie rzeczy do życia. Natomiast groby przyozdobiła w kwiatki, po ustawiałam ławeczki itd. zapraszałam sasiadów którzy opłakiwali simów (on chyba na to zasługiwali ) nie przywiązywałam do nich wagi , to ja ich stworzyła i ja postanowiła je zniszczyć. Stworzyła je już na dany cel. a gdzie można ściagnąc nóż do zabijania??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.02.2004, 06:46   #55
dona
Guest

Domyślnie

Ja raczej nie morduje simów bo to bardzo bez sensu twozysz rodzine a kiedy sie ja wprowadza mordujesz ją ...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.02.2004, 13:45   #56
verben
Guest

Domyślnie

Mi nachodzi myśl "Przecież to nie jest żywe stworzenie. Poco się przejmować ???"
ale jak już go zlikwiduje to jakoś dziwnie się czuje nie moge tego określić i powiedzieć jak to się nazywa poprostu nie umiem bo doświadczyłem tego 1 raz.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.02.2004, 17:42   #57
Z@GUBI()N@
Guest

Domyślnie

Zależy kiedy. Jeśli jakiś mój ulubiony sim umrze np. na jakaś niewiadoą chorobę to mi smutno. Ale jeśli jakiś GŁUPI sim blokuje mi przejście czy coś w tym rodaju ,to do normalnie zabija. A taq to nie lubie mordować małych stworków- simów.. Ps. A skąd mogę ściągnąć ten nóż:> Podajcie stronke proszę!!! Dopra ropisałam się narx :*
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.02.2004, 18:14   #58
ptasiex
Guest

Domyślnie

Z@GUBI()N@ ---> nóż możesz ściągnąć na: http://mitglied.lycos.de/shaklin/index.bhm

Jeśli czegoś potrzebujesz z dodatków zajrzyj do działu "Dzisiejsze Sim-Updates-Daily Finds"
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.02.2004, 14:07   #59
Kara
Guest

Domyślnie

Ja nigdy nie mam poczucia winy kiedy morduje swoje simsy. Ale nigdy nie robie tego dla przyjemnosci tylko jak juz mi sie znudzi lub jest juz jakis sim niepotrzebny. To trzeba go wtedy w basenie utopic <_<
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.02.2004, 15:53   #60
Witold
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by kaczor_TheSims@Feb 5 2004, 10:12 AM
Ja bardzo lubie zabijac simy a wszczegulnosci pana Henryka Ćwira on jest spoko (...)
A czym się różni Ćwir od innych Simów?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania