![]() |
#341 |
Guest
|
![]()
"Zestaw ¦wi±teczny" zosta³ wydany w 2005 roku, natomiast "Na ¦wiêta" zosta³o wydane w 2006 roku. "Na ¦wiêta" zawiera te same akcesoria co "Zestaw ¦wi±teczny", z tym ¿e posiada te¿ kilkadziesi±t wiêcej obiektów
![]() Mam nadziejê, ¿e pomog³am xD |
![]() |
|
![]() |
#342 |
Guest
|
![]()
Tak pomog³a¶ dziêki, jedno pytanie czy w tym na ¶wiêta - akcesoria s± te¿ te rzeczy na Hallowen czy Nowy rok?
|
![]() |
![]() |
#343 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Na Nowy Rok mo¿esz sobie urz±dziæ imprezê noworoczn±, przychodzi wtedy Nowy i Stary Rok. |
|
![]() |
![]() |
#344 |
Sk±d: K-Ko¼le
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]()
Dzisiaj dosta³am the sims ¦wiêta i da³am te ciasteczka miko³aja miko³aj mi je zjad³ chodzi³ po domu ci±gle siê ¶miaj oko³o 1 w nocy sobie poszed³ a co z prezentami ¿adnego mojim simom nie da³ jak siê robi ¿eby da³ prezenty?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Guest
|
![]()
Napisz to pytanie w temacie "Na ¦wiêta"- patrz trochê ni¿ej... Bo robisz ba³agan na forum
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Guest
|
![]()
Musisz miec choinkê, to Miko³aj zostawi pod ni± misia, ale uwa¿aj, bo jak s± lampki w³±czone to sie mo¿e choina podpalic
|
![]() |
![]() |
#347 |
Sk±d: K-Ko¼le
P³eæ: Kobieta
Reputacja: 10
|
![]()
dziêki SylveX temat mo¿na zamkn±c
|
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Guest
|
![]()
Mam kilka pytañ bo jestem nie w temacie co do ¶w. Miko³aja:
Czy koniecznie musi byæ zima? Bo mam cudn± letni± miejscowo¶æ i nie chce by tam ¶nieg by³... Co tak w³a¶ciwie trzeba zrobiæ by ten debil przylaz³? Trzeba co¶ na niego klikaæ i jak w³a¶ciwie zachowuje sie Miko³aj? No to tyle pliss wyt³umaczcie mi jak to ma byc bo szuka³am w wyszukiwarce ale nic nie znalaz³am ![]() Z góry dziêki :* |
![]() |
![]() |
#349 |
Guest
|
![]()
Musisz mieæ specjalny dodatek chyba
|
![]() |
![]() |
#350 |
Guest