|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
nie nie nie!! nie mamy takiego samego stylu...
Ja całkiem inaczej buduje domy... niz Adam i proszę mnie nie wrzucać do jednego worka. I wydaje mi się ze poswięcam nieco więcej czasu na wybudowanie domku niz Adam. Napisałem ze dom ok bo niechciałem byś jak inni i pisać: Yo nie mój styl... 0/10 więc pisze ze ok... Dom musi byś naprawdę okropny bym napisał ze mi sie nie podoba. |
|
|
#3 |
|
Guest
|
A tam a mi się podoba moja ocena 7,5/10
|
|
|
#4 | |
|
Guest
|
Cytat:
Dom jest śliczny, podziwiam 10/10
|
|
|
|
#5 | |
|
Reputacja: 15
|
Cytat:
Mnie się podoba 10/10. Jednak radzę Ci, w wolnym czasie spróbuj pobudować jakieś ogrody Jak popracujesz to napewno Ci się uda
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
Domek ładny, cieplutki. 8,59/10 |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Jak się nie umie robić ogrodów to się albo go nie robi albo nie daje domów do oceny. Bo jak dajesz dom to podelega ocenie wszystko a nie tylko to co ty sobie zażyczesz.
A poza tym to wydaje mi się że chcesz być jakims super szanowanym konstruktorem domów w The Sims takim jak Adrian ale nie za bardzo ci to wychodzi. Trzeba mieć talent a nie tylko avatar z napisem "Modern Studio" (to naprawde nie daje ci żadnego prestiżu :wacko: )... |
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
#10 | |
|
Guest
|
Cytat:
Dziękuję za komplement... Aż mi głupio... Nie iwedziałem ze moje domy az tak wam się podobają
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|