|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
Reputacja: 15
|
Kobieto, już któryś dzień z kolei czekałam na te ciekawostki! Temat mi się nie wyświetla jako nieprzeczytany i dlatego dopiero teraz zauważyłam, że dodałaś zdjęcia! Muszę przyznać, że naprawdę mi się to podoba. Fajnie, że każdy sim jest taki specyficzny.
Co do Amadeusza, to się nie dziwię, też mam słabość do blondynów! Może jednak zmienisz mu orientację, wybierzesz jakąś piękną simkę i będziesz miała piękne dzieci z tego związku? Żal by było go marnować a dzieci na pewno byłyby cudne. Przemyśl to .Co do Mirandy, szkoda, że nie lubisz się nią bawić. To zależy od Ciebie i zawsze możesz coś w niej zmienić .Pewnie, że czekam na oba śluby. Chociaż jednak bardziej wyczekuję na ślub Paola i Janki .Pozdrawiam!
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Cytat:
lub jej wariacja, dawno już Rebekę zrobiłam ale Ja mam w grze głównie tylko jego skóry i Enayla (http://www.modthesims2.com/member.php?u=40418) Jeszcze raz dzięki za komentarze <kłaniam się > Uważam, że temat spokojnie można zamknąć, Ci co mieli się wypowiedzieć już to zrobili inni milczą, więc niech milczą wiecznie ;( Amadeusz taki się urodził i nie zmieni orientacji, bo to jest niemożliwe :con: Zainteresowanych moimi simami i ich przygodami ZAPRASZAM SERDECZNIE Zostało mi zasugerowane coś. Mam nie wskrzeszać Rebeki, hmm Jak to się wyraził ktoś, " jako martwa zdobędzie większą sławę niż za życia, stanie się symbolem, a za rok lub dwa będzie wyniesiona na ołtarze i okrzyknięta dziewicą" <triumf> i czynić cuda będzie No jak tak mówisz, to ja Ci wierzę, w końcu jesteś mądrzejszy :smirk: Bardzo mi miło, że fotostory Podróże Rebeki Gold były lubiane wszystko co dobre się kończy a więc KONIEC Ostatnio edytowane przez Anastazja : 11.12.2007 - 16:49 |
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 11
|
zamykam na życzenie autorki
|
|
![]() |