![]() |
#352 |
Guest
|
![]()
Upiecz specjalne ciasteczka które s± w tym dodatku,zostaw je na noc a Miko³aj przyjdzie i da ci prezenty.
|
![]() |
![]() |
#353 |
Guest
|
![]()
Mam akcesoria na ¶wiêta zainstalowane juz dawno ale po prostu potrzebujê info jak siê robi ¶wiêta
Edit Nessy: Dziêki Deeta :* Raz je piek³am ale z¿ar³am sama ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Guest
|
![]()
Kup CPR,ustaw na zimê,daj ¶wi±teczne dekoracje,upiecz ciasteczka,z³ów rybkê i bêd± ¶wiêta jak ze snów
![]() (Do pytania jak siê robi ¶wiêta w simsach) |
![]() |
![]() |
#355 |
Guest
|
![]()
A po co 4poryRoku:/??????? Ja mia³em zestaw ¶wi±teczny po wyj¶ciu nocnego ¿ycia i przyszed³ Sw Miko³aj.
1.Kliknij na lodówce Podaj deser.../ Ciasteczka ¦wiêtego Miko³aja(potrzebne 2-3 pkt gotowania) 2. Musisz miec choinkê. 3. Czekaj na Mikiego (nie musi przyj¶æ za pierwszym razem) Funkcje ¦w.Miko³aja -jest to niezale¿ny NPC -Po kontakcie z nim staje siê naszym najlepszym przyjacielem, ale nie ma go na pasku kontaktów. -Zostawia pod choink± jaki¶ prezent(u mnie zawsze misia) |
![]() |
![]() |
#356 |
Guest
|
![]()
No i co do pytania, czy musisz mieæ w otoczeniu ustawion± zimê - nie musisz, Mikolaj mo¿e przyj¶æ o ka¿dej porze roku je¶li oczywi¶cie bêd± ciasteczka i choinka
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Guest
|
![]()
Nie ten dzia³ - przenoszê do "Mini packi".
http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=38056 - poradnik |
![]() |
![]() |
#358 |
Guest
|
![]()
Mi ten link Fever nie wchodzi - nie wiem czemu
![]() ¦wiêty Miko³aj Co zrobiæ, aby ¦w. Miko³aj odwiedzi³ Twoich Simów? Tego, dowiesz siê z poni¿szego poradnika! 1. Dekorujemy nasz dom ¶wi±tecznymi obiektami, takimi jak choinka, ¶wi±teczne obrazy, dzwonki i ¶wiat³a. 2. Nastêpnie oko³o godziny 19.00 zabieramy siê za pieczenie ¶wi±tecznych ciasteczek (gdy¿ to w³a¶nie je ¦w. Miko³aj lubi najbardziej i to w³a¶nie one, "przyci±gn± go" do naszego mieszkania). Aby upiec ciasteczka "¦w. Miko³aja", klikamy na lodówkê i wybieramy kolejno nastêpuj±ce opcje: Desery/Ciasteczka ¦w. Miko³aja. 3. Po upieczeniu ciastek, ka¿dy z domowników powinien wzi±æ jedno z nich i je zje¶æ. Pamiêtajmy jednak, aby nie zje¶æ wszystkich ciastek, poniewa¿ wtedy nic nie pozostanie dla ¦w. Miko³aja! 4. Je¶li wszystko pójdzie "zgodnie z planem", po chwili w naszym domu pojawi siê ¦w. Miko³aj. Wtedy, tak jak z ka¿dym zwyczajnym Simem, mo¿emy z nim porozmawiaæ b±d¼ te¿ pobawiæ siê. ¦w. Miko³aj mo¿e zostaæ nawet przyjacielem danego cz³onka rodziny, jednak nie bêdzie on widoczny w panelu kontaktów Sima. ¼ród³o; http://thesims2.pl/
Ostatnio edytowane przez Nikita : 13.12.2007 - 17:36 |
![]() |
![]() |
#359 |
Guest
|
![]()
Rëñáës - ¦ci±ganie jakich kol wiek dodatków, nawet typu The sims 2 Podro¿ê, dla w³asnego u¿ytku to nie piractwo, dopiera jak ¶ci±gane dodatki zaczniesz sprzedawaæ to jest tzw. piractwo
Nikita (dobrze pisze ??)Ja te¿ wszystko kupuje w media markt (nie dla idiotów) tylko ¿e najczê¶ciej na ¶wiêta ![]() Co do tematu to je¿eli lubisz takie atmosfery, to kup sobie, a cena zale¿y od miejsca zamieszkana ... Ostatnio edytowane przez Tapczan_ : 01.01.2008 - 17:45 |
![]() |
![]() |
#360 |
Guest
|
![]()
Tak, dobrze, ale spójrz czasami na datê ostatniego posta. By³ 24 listopada, a teraz jest 1 stycznia...
|
![]() |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 5 (0 u¿ytkownik(ów) i 5 go¶ci) | |
|
|