![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Problem (na szczęście) nie jest mój, bo mój komputerek nigdy nie robił problemów
![]() ![]() W trakcie gry w TS2 (i tylko w nią) zacina się myszka. Nie dzieje się tak przy innych programach. Jak powszechnie wiadomo, nie da się grać w Simsy bez użycia myszki. Jedynym więc wyjściem z takiej sytuacji jest wyłączenie komputera. Gdy włączamy grę ponownie, sytuacja po około dziesięciu minutach się powtarza. Byłabym szczęśliwa, gdybyście pomogli, bo wtedy ja mogłabym pomóc koleżance. I wtedy wszyscy byliby happy... Ostatnio edytowane przez Karooola :* : 24.11.2007 - 14:14 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Miałem podobnie ale z mychą i klawiaturą. Pomogło.. najpierw na jakiś czas - zmniejszenie częstotliwości odświeżania do 60Hz, ale po jakimś czasie problem wrócił i wtedy - no cóż - formatowanie i dołożenie pamięci. Do tej pory nie wiem co tak naprawdę miało większe znaczenia, ale ważne że problem zniknął. Nie wiem czy pomogłem, ale trzymam kciuki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Częstotliwość odświeżania zostanie wypróbowana, ale pamięci ma laska sporo, a problem dotyczy tylko myszki. I dzieje się tak TYLKO przy grze Sims 2. Jakieś inne błyskotliwe pomysły by się zdały...
EDIT: Fajnie, dziewczyna zmieniła częstotliwość odświeżania na 60, włącza grę... to samo! Przez ten czas dość namiętnie gra w Szklaną pułapkę i przy tej grze nic się nie dzieje! Miał ktoś coś podobnego? Pliis, pomóżcie ;( @Rocket: używaj opcji "edytuj" ![]() Ostatnio edytowane przez Karooola :* : 25.11.2007 - 16:43 |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Nigdy nikomu sie tak nie_stało oprócz KUBASA 1 raz o takim czymś słyszę, a twoja koleżanka ma obok myszki jakiś metal albo coś w tym stylu,a może ma myszkę przez bluetooh jak tak ,to może komórka przeciąga zasięg??bo jak byłem na innym forum to sie im tak mi stało jak je znajdę to ci dam znać.
![]() @Rocket: staraj się pisać bez błędów ok? Ostatnio edytowane przez Rocket : 08.12.2007 - 11:15 |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 22
|
![]()
Zacina się cała gra czy tylko myszka? Może jest to kwestia wadliwych dodatków lub programów działających w tle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
To może być przyczyną porysowanej płytki, jeśli tylko gdy gra w simsy się zacina.
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Płyta nie jest porysowana ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Może coś z myszką jest nie tak. Jeśli jest bezprzewodowa to jakieś zakłócenia są. Jeśli przewodowa to już nie wiem co...
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
A kabel? W dobrym stanie jest? Jak coś to nowa myszka...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|