![]() |
#52 |
Guest
|
![]()
kiedyś zmarł mi facet, a pare dni puźniej zrobiłam balangę (bez skojerzeń) ludzie przynieśli prezenty i woleli stać i opłakiwać grób Głupki
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]()
dla mnie wlasnie to jest smieszne gdy morduje simsy (zamordowalam juz okolo30)
|
![]() |
![]() |
#54 |
Guest
|
![]()
Ja kiedys chciała żeby moi simowie mieli napawde TheSimsCity, i na jednym wziełam maksymalną ilość ludzi(diecie tez
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]()
Ja raczej nie morduje simów bo to bardzo bez sensu twozysz rodzine a kiedy sie ja wprowadza mordujesz ją ...
|
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]()
Mi nachodzi myśl "Przecież to nie jest żywe stworzenie. Poco się przejmować ???"
ale jak już go zlikwiduje to jakoś dziwnie się czuje nie moge tego określić i powiedzieć jak to się nazywa poprostu nie umiem bo doświadczyłem tego 1 raz. |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
![]()
Zależy kiedy. Jeśli jakiś mój ulubiony sim umrze np. na jakaś niewiadoą chorobę to mi smutno. Ale jeśli jakiś GŁUPI sim blokuje mi przejście czy coś w tym rodaju ,to do normalnie zabija. A taq to nie lubie mordować małych stworków- simów.. Ps. A skąd mogę ściągnąć ten nóż:> Podajcie stronke proszę!!! Dopra ropisałam się narx :*
|
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]()
Z@GUBI()N@ ---> nóż możesz ściągnąć na: http://mitglied.lycos.de/shaklin/index.bhm
Jeśli czegoś potrzebujesz z dodatków zajrzyj do działu "Dzisiejsze Sim-Updates-Daily Finds" ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
![]()
Ja nigdy nie mam poczucia winy kiedy morduje swoje simsy. Ale nigdy nie robie tego dla przyjemnosci tylko jak juz mi sie znudzi lub jest juz jakis sim niepotrzebny. To trzeba go wtedy w basenie utopic <_<
|
![]() |
![]() |
#60 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |