![]() |
#61 |
Guest
|
![]()
Ja najdłużej grałam ok. 1,5 miesiąca... To była rodzina Nowak... Babka była bardzo ładna, a facet bardzo przystojny
![]() ![]() A tak to zawsze gram ok. 2-3 dni ![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Ja codziennie gram inną rodzinką. I tak jakos gram tylko tymi maxisowymi
|
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
Ja Grałam jedną rodzinką 3 miesiące, uwielbiałam ją,jednak skasowała mi się bo miałam formatowanie dysku.
|
![]() |
![]() |
#64 |
Guest
|
![]()
Ja najdłużej grałam ok. 2 miesięcy. Była to rodzinka Superstars'ów. Babę i faceta ze sobą związałam, zrobiłam im trójkę dzieciaków: jedno było nastolatek, drugie małe, a trzecie to jeszcze był niemowlak. Ale mi się komp popsuł i musiałam zainstalować na nowo system... I przy okazji zgubiła mi się płyta do simsów i miałam remont :1smutny: .
|
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
Ja gram os sierpnia tą samą rodzinką i nie zanosi się na jakąkolwiek zmianę ;p Dla mnie jest to moja najlepsza rodzinka i myślę, że nigdy nie uda mi się stworzyć lepszej. Chociaż ostatnio urodziła mi się wyjątkowo brzydka córką, którą wysłałem na studia i nie wiem co z nią będzie ;p A nowych rodzin nie tworzę bo nienawidzę urządzać i budować domów ;p
|
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
ja gram rodziną hak i komp sie wyłączył i wszystko od nowaaaa.......hlip.......hlip
|
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
Ja grałam najdłużej 6 miesięcy...Miałam 12 pokoleń to była zarombista rodzinka ale mi się Simsy zepsuły i musiałam robić reinstalke...nawet niezdąrzyłam jej spakować do pliku...
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Guest
|
![]()
boże jak wy możecie tak długo grać jedną rodzinką ?? Ja bym nie potrafiła ... 7 dni góra ... a i gram na zmianę ...
|
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
Ja gram już około dwa tygodnie jeszcze mi się nieznudziła
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja grałem tylko w soboty przez rok to mialem jedna rodzinka Sam 100 pokoleń 0_o :wacko: :wacko: A pkt. aspiracji nie zliczylem :wacko:
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|