|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Jestem pod wrażeniem. Ładnie Ci się nudziło. Zdjęcia dopracowane.
Tekst, hmm ostry, ciekawy, czyta się szybko, całość bulwersuje. Podoba mi się. To zawsze coś innego. Moim zdaniem świetne to jest. hmmm, zatkało mnie troszkę edit współczuję tej Magdzie |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Zdjęcia są świetne, tekst pod względem językowym też. Zgodzę sie z Naomi, że tekst ostry i całość bulwersuje, no zatkało mnie jak skończyłam czytać, szczególnie jak zjadła tego kota...Miałeś pomysł, "świeży" pomysł żeby stworzyć coś nowego i myślę, że udało Ci się to doskonale. Lubie takie "mroczne" opowiadania itp ale to mi się nie podobało i to chyba dlatego, że Święta to jednak dla mnie jakiś miły i fajny czas...no a dla tej Magdy to no cóż..no ale gratuluje pomysłu..
EDIT: wybacz już poprawiłam :smirk: Ostatnio edytowane przez Jaredka : 29.12.2007 - 14:10 |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
Guest
|
![]()
A więc:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Świętym prawem groteski jest hiperbolizacja wydarzeń. (cóż za mądre zdanie ![]() Zresztą dla tego pieska czy kotka to było wywyższenie, że mógł zostać zjedzony przez kogoś takiego jak Magda :laugh: Cytat:
![]() Cóż, pomysł na groteskę opartą o Opowieść Wigilijną, przyszedł sam z siebie, po obejrzeniu paru wersji tej historii - każda następna była bardziej naciągana od poprzedniej. Więc postanowiłEm napisać coś naprawdę naciąganego. Nawet wyszło, acz mogło być znacznie lepsze. I jeszcze coś...Czemu tak wiele osób współczuje Magdzie? Przecież to były jej najlepsze Święta. ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
JA współczuję Magdzie bo biedaczka nie wie co czyni, -- he he moje prywatne odczucie. Bwahahahhaa Ale Ci się ta opowieść wigilijna udała, :tu: Napisz coś jeszcze |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|