![]() |
#82 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
MAM MODE Z H&M i jest dużo ciuszków. Mi się one podobają i to nawet bardzo oprocz takich sukienek ale nie przeszkadzaja mi one wiec nie mam sie czego czepiac. Ale to nie jest moj problem,wiec jak juz wspomnialam to mam mode z H&M ale nie wiem jak isc na wybieg jak ogladac te modelki czy modelow,a jak daje odladaj na kurtyne to oglada kurtyne!!!!! Mam jeszcze jedno pytanko czy jak mam simke to ona moze byc ta modelka i występować na tym wybiegu ?????? PROSZE O SZYBKA ODPOWIEDZ I Z GORY DZIEKI !!!!!!!!!!!!!!! MAM MODE Z H&M OD WCZORAJ !!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
Mam problem. Zainstalowałam dodatek do The sims "Impreza" gdy włączam ikonke pojawia mi sie normalnie to białe tło itp. a nagle komunikat ze uruchomiona zostala niewlasciwa wersja gry prosze uruchomic the sims 2 moda z h&m ? O co chodzi ?
|
![]() |
![]() |
#85 |
Reputacja: 10
|
![]()
Urychamiaj z najnowszego dodatku do The Sims 2, jaki wyszedł, czyli np Osiedlowe Życie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Guest
|
![]()
Searle chodziło o to ,że jesli ma simsy Moda z H&M a jest nowsza niż impreza to ma uruchamiać na tym
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
OK.
A Impreza wyszła później niż H&M? Wydawało mi się, że HAM był pierwszy? |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
Impreza i potem H&M Wiec uruchami się na H&M
|
![]() |
![]() |
#89 |
|
![]()
Co powiecie na ten dodatek?Dobry czy zły?
Moim zdaniem jak każdy inny dodatek jest fajny.Spodobało mi się najbardziej to ze jest tyle nowych tortów.A wam co się spodobało?
![]() |
![]() |
#90 |
|
![]()
Ja uważam, że bardzo dobry. Podoba mi się, że jest wiele nowych obiektów do stworzenia fajnej imprezy. Najlepsze jest to, że można stworzyć ładny, imprezowy zestawik w pasujących do siebie barwach
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|