![]() |
#42 |
Guest
|
![]()
Następni Panowie do przygarnięcia na Święta
![]() Konrad: ![]() Dodatki użyte do tworzenia sima: skinton - by Kamikitten.NET oczy - LaPINK włosy - by Hysterical Paroxysm maska - by A.S.K cień - BRUNo MTS ubranie - by Dotothea Richard: ![]() Dodatki użyte do tworzenia sima: skinton - by coris oczy - LaPINK włosy - by Hysterical Paroxysm brwi - by helaene maska - by A.S.K cień - BRUNo MTS ubranie - by peggysims2 Filip ![]() Dodatki użyte do tworzenia sima: skinton - by CORIS oczy - LaPINK włosy - by XMSIMS Flora 069 brwi - by helaene zarost - maxis maska - by A.S.K cień - BRUNo MTS ubranie - by Aikea Guinea TSR ( niezawarte ) Naturalnie do pobrania z Simarta. Chciałam wszystkim serdecznie podziękować za komentarze jesteście kochani :* Następna porcja Simów już po świętach. Wszystkim życzę Wesołych Świąt i wymarzonych prezentów pod choinką. Całuję Dorothea Ostatnio edytowane przez Dorothea : 20.12.2007 - 16:51 |
![]() |
#43 |
Reputacja: 10
|
![]()
OMG są mega sexy! Można ich jakoś ściągnąć?
![]()
#45 |
Guest
|
![]()
Skąd bierzesz takie śliczne skiny? Proszę, powiedz, przydadzą mi się w tworzeniu moich Simów
![]() EDIT: Szczególnie zależy mi na tym, którego ostatnio wyprodukowałaś ![]() EDIT2: Wiem, że są podane, ale np. by CORIS nic mi nie mówi, nie wiem z jakiej to strony. Ostatnio edytowane przez sympathique. : 02.01.2008 - 17:38 |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|