![]() |
#18 |
Reputacja: 10
|
![]()
Tak na początek chciałam powiedzieć: Nie rob zdjęć w trybie budowania. W trybie życia czy cos lepiej się patrzy
![]() A teraz dom... Rozumiem, moj 1 dom wystawiany na forum był prze ogromny ( jeszcze za czasow TS 1 XD ). No więc bryła jest tak nie ciekawa. Ja chciałabym być tą pokojowka ktora mieszka w tamtym drugim domku. Naprawde. Ogromna chata. Biuro za duze i puste. Wieża nie pasuje niego. Do tych mebli. Łazienka - ładna, b. ładna. Meble ok. tylko pomieszczenie za duże. o wiele. Z salonu podoba mi się tylko ten kacik obok TV i sam Telewizor. Nie wiem, ale mnie zawsze najlepiej salon wychodzi 0_o No i oczywiscie za duzypokoj to jest Sypialnia - ładna szafa i łóżko ale nie pasuja do całego wnetrza pokoju. Za duzy pokój Kuchnia - chyba najładniejsza. Przyduża ale nie az tak. Wszystko nawet spoko oprocz tego dzinego stołu po lewej. Sypialnia nastolatki - hm... ;/ Hol Do pierwszego domu jest beznadziejny ;/ 2 Dom: Korytarz - brzydki ale nie tak pusty Biuro - już lepsze Sypialnia o połowe za duża. Szafa nie pasuje. Kuchnie w ogu domach są ładne. Tu jest już lepsza łazienka. Oprócz tapety. Salon ktorego nie pokazałeś/łas (?) wygląda z daleko na nawet spoko. Ogród? Nieeee
|
|