![]() |
#42 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cudne daje 10/10 skąd masz tą lustrzaną podłogę?
|
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]()
Super dom! Bryła ładna i wyjątkowo spodobało mi się to takie lustrzane przejście pomiędzy wejściem do domu a garażem, ale reszta lustrzana niestety przesadzona :p (powiedz skąd ją masz
![]() ![]() ![]() Bryła - bez zarzutu - jest na 9 - basen daje ci bonusik xD 10/10 Podwórko - zawaliłaś sprawę z tym lśniącym podjazdem, reszta w sumie jakoś by przeszła, gdybyś dała po bokach oświetlenie - 8,5/10 miało być ale ogród piękny więc bonus! - 9,5/10 Wnętrze - nie za duże, stylowe, zaskakujące - przez kuchenkę i troche poroztawiane akcesoria toaletowe... 18,5/20 no więc ogółem mamy... 38/40 - tak trzymać! Dom jest fenomenalny, jeśli chodzi o wystrój. Skąd wzięłach meble do salonu (podłogę lustrzaną, stojak na buty, lustro drzwi, kanapa z fotelem , stół z książkami i firanki - tak mi się spodobały strasznie ![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
Sliczny ten domek!!! 10/10
|
![]() |
#45 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#46 |
|
![]()
To jest najlepszy dom na świecie jaki widziałem !!!!
10000000000/10!!!!!!!!!!!!!! Jak ty to robisz?? I skąd wszyscy mają takie fajne przedmioty bo w normalnych dodatkach takich nie ma!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]()
Dom przepiękny. Tylko rzeczywiście ta lustrzana podłoga na zewnątrz psuje efekt. Daje 9/10
|
![]() |
#48 |
|
![]()
Muszę sie do czegos przywalić więc to beda takie drobiazgi. Nie przejmuj sie XD
Ten chodnik taki... Lustrzano czysty. Not really. śmiesznie wygląda ta facetka jak patrzy na lustro.Nie może podejść bo stoi stoik na buty. W łazience da się przejsc miedzy wanna a szafka? To koniec. Nie ma się do czego przywalić xD
#49 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajny ogród! Ta lustrzana podłoga na zewnątrz jest dziwna 0_o . No dobra, nie było tak źle. W środku jak dla mnie zbyt duże wymieszanie stylów. Elegancja z egzotyką (np. zebra) się nie trzymają. Ale ważne, że się podoba innym. Daję 7/10
|
![]() |
#50 |
Guest
|
![]()
Skąd masz te ściany one są śliczne bardzo mi się podobają a za dom daje 10/10 oczywiście !!! :smirk:
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|