![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
w każdym bądź razie, dzięki za chęci. mam jeszcze jeden problem - pobieram dodatki z internetu, prawidłowo je instaluje, i kiedy włączam grę, pojawia mi się komunikat, że zawartość gry została zmodyfikowana przez niektóre obiekty, i mogą one spowodować bledy. dodatki potem nie pojawiaja sie w grze. tak dzieje się tylko w przypadku mebli, dekoracji itd. co zrobić?
|
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
a czy pierwszy raz wchodziłaś w gre z tymi nowym dodatkami ? Bo mi sie one włączają jak wchodze w simsy drugi lub tzreci raz...
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Te dodatki mogą być błędne(uszkodzone). Bardziej możliwe jest to, że nie masz dodatku, którego wymagają te dodatki.
Z jakiej strony ściągasz te dodatki? |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
ale tak dzieje się z dodatkami z różnych stron - parsimonious.org, czy 4eversimfantasy.net. zawsze patrzę, czy mam dany dodatek =d
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
ja miałam taki problem dwa razy: raz bawiłam się simpe i rypłam zapisy, a za drugim razem miałam ustawione najwyższe detale, dużo hacków i dodatków z neta i rodziny na dużych parcelach nie chciały się wczytywać. przeczytaj temat o tym problemie (przyklejony) może któreś z podanych tam rozwiązań Ci pomoże.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Usun tą rodzinę i zrób taką samą - dokładnie takiej samej się nie da, więc powinno być po problemie.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|