![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Odcinek 3
-I jak...Smakowlo Ci to danie-Pyta sie Artur Eli -No tak bardzo-odpowiedziala Ela -Moze pojdzeiemy do mojego domu??-zapytal Artuir -No mozemy ale kraza plotki ze twoj dom to rudera-mowi Ela -Nie martw sie byl rudera teraz jest ladny..A nawet bardzo-Odpowiada Artur -No to idziemy??-pyta sie Ela -Idzeimy-odpowiada Artur Wstaja i wychodza z kawiarenkia a tam szepcza Karolina z Natalia.. -No widzisz-mowi Natalia -A ja myslalam ze to MOJ ksiaze z bajki-mowi Karolina -Moze nie wszsytko stracone-mowi Natalia -Tak??-Mowi z ironia Karolina -No ale tylko byli w kawiarni i tylko rozamwiali-Mowi Natalia -Ale dla mnie to wystarczajacy powod by traktowac go tylko jak przyjaciela-mowi Karlolina -Ale dla mnie nie!!-krzeknela Natlia -Tylko jak sie zawiedziesz to nie mwo ze Ci nie mwoilam-powiedziala Karlolina Obydwie poszly z kawiarenki obrazone... Miesiac pozniej... -No wiesz mowilam Ci ze nie pogodze sie z Karolina-Mowi Natalia -Ale dlaczego sie z nia pokocilas??-Pyta sie jej maz Sebastian -To babskie sprawy ile razy Ci mam mowic!!!-Kryknela Natalia Ich klotnie przerwal telefon.. -Ja odbiore-krzyknela Natalia -Dziendobry tutaj Natalia Kran-Mowi Natalia -Czesc to ja Artur-mowi Artur -Och czesc...W jakiesj sprawie dzwonisz-Pyta sie Natlia -No bo ja..-powiedzial z trudem Artur -No mow-mowi Natalia -Zenie sie-Mowi Artur -ŻENISZ SIE!!!!!!???-krzyknela Natalia -No z Ela Grabowaska chyba znasz??-mowi Artur -Znam-odpowiedziala chlodno Natalia -No chce sie zaprosic na slub-Mowi Artur -No dobrze przyjde-mowi Natalia -Fajnie-mowi Artur -aa..inni wiedza-Pytaj sie Natalia -Tak..Perobowlem sie do Ciebie dodzwonic ale bylas w pracy-mowi Artur -Acha ..No to czesc..-mowi Natalia -Czesc-powiedzial Artur i odlozyl sluchawke.. Natalia stala oszolomiona..Lecz potem szybko chwycila sluchawke i zadzwonila do............CDN |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|