![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Radujcie się ludziowie, bo napisałem nową część!!!
![]() "The Sims: Prawdziwa Sztuka Kreatywności" W poprzednim odcinku: Michael zostaje reżyserem sławnego serialu „Sztuka Kreatywności”. Melisa pomaga Michael’owi w jego pracy. A teraz kolejny odcinek „Prawdziwej Sztuki kreatywności”. ODCINEK 2: Kilka dni później Michael wrócił z pracy i powiedział do Melisy: - Cieszę się z tej nowej posady i dziękuję Ci za wszystko co dla mnie zrobiłaś. - Nie przesadzaj. Przecież wiesz, że zawsze chętnie Ci pomogę – Odparła Melisa. - Mam dla Ciebie niespodziankę. – Powiedział Michael. Melisa nie odpowiedziała. - Chciałbym, żebyś zagrała w filmie, który reżyseruję. - Rety! Chyba nie mówisz poważnie! Przecież ja się nie nadaję. – Odpowiedziała zaskoczona Melisa. - Ależ oczywiście, że się nadajesz. To właśnie dzięki Tobie jestem kim jestem. Teraz przyszła pora na rozpoczęcie twojej kariery. Tylko nie mów że NIE. - Przecież wiesz, że ja nigdy bym Ci nie odmówiła. - Nasz samochód przyjeżdża jutro o godzinie 8:00, więc musimy wcześnie wstać. Z przyjemnością zapoznam Cię z ekipą. Na pewno ich polubisz, oni Ciebie też. Zrobiło się późno. Melisa i Michael poszli spać nie jedząc nawet kolacji. Dziewczyna była tak przejęta, że nie mogła spać, zaś jej brat spał jak suseł. Wkrótce zadzwonił budzik, wstali dokładnie o godzinie 6:00. Chłopak był wypoczęty, Melisa zmęczona i nadal niepewna... Co tym razem czeka Melisę i Michaela? Jakie niespodzianki czekają ich w przyszłości? Tego dowiecie się w kolejnym odcinku Odlotowych Agentek... znaczy się "Prawdziwej Sztuki Kreatywności". Hehe... Podoba się??? ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|