![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Nawet,nawet mi sie nawet podoba a zwłaszcza łazienka
Pozdr. ![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
śliczny domek, ale na zewnątrz jest ładniejszy niż w środku 7/10
|
![]() |
#24 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moim zdaniem dom jest ładny. W łazience od dziewczynek jest za dużo miejsca. Ogółem 8/10.
|
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Dom jest za duży i ma za prostą bryłę (dach też). Jeśli łazienka miała wyglądać jak antyczna, to wyszła, jakby od 20 lat nikt jej nie czyścił. Pokój dziewczynek to najgorsze infantylium jakie widziałem!!! Śmiesznie te bachorki wyglądają w swojej łazience przy wannie ich wzrostu
![]() |
![]() |
#26 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witaj . ! .
1. Czy dziewczynki mają razem pokój ? Jak tak to ja odpuscilabym sobie ta lazienke i zrobila osobne pokoje . 2. W sypialni jest bardzo ciemno, chyba że miało tak byc .? 3. Balkon? Balkon to miejsce gdzie jest cieplo, slonecznie, a nie ciemno :con: ---------------------------- Podsumowanie Dom z zewnatrz jest cieply, a w srodku zadna rewelacja ... :laugh: ---------------------------- Ocena 5.5/10 kiepsko... w skali szkolnej 3+ __________________ Pzdr :* Ostatnio edytowane przez NOTplastic : 16.01.2008 - 13:03 |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Dome jest bardzo ładny miałam ochotę dać ci 10/10 lecz po zobaczeniu dwóch łazienek jestem zmuszona dać 8/10
|
![]() |
#28 |
Guest
|
![]()
Ładny dałabym 10/10 ale po zobaczeniu łazienek daje 8/10
|
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
Dom z zewnątrz wygląda bardzo ładnie, jednak osobiście nie przepadam za tak wielkimi budowlami. Wolę małe, skromne, najlepiej parterowe domki. Reszta parceli już nie wygląda tak efektownie, ale źle nie jest
![]() Ten żółty basen w ogrodzie wygląda tragicznie i nie widzę związku między nim, a pozostałymi elementami wystroju. Osobiście pozbyłabym się go jak najszybciej ![]() Salon – niebardzo podoba mi się wystrój. Plus za schludne i gustowne dobranie kolorów. Kuchnia - podoba mi się tylko część 'jadalniana'. Reszta taka sobie. Łazienka – może i ma to swój klimat, ale nie trafia zupełnie w mój gust. Ponuro tutaj, na pewno nie umiałabym się zrelaksować w takim pomieszczeniu. Pokój dziewczynek – lekko kiczowaty, bez żadnych innowacji. No i te ściany... Róż i niebieski? Niedobre połączenie. Łazienka dziewczynek – stanowczo zbyt duża i pusta. Sypialnia rodziców – bardzo ładne i klimatyczne pomieszczenie ![]() Taras na II piętrze – nic specjalnego. Zwyczajny taras. Ogólnie rzecz biorąc nie jest źle, ale też nie znalazłam tutaj nic, co powaliłoby mnie na kolana. 5/10 |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
Nie Jest Zły
Pozdr. ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|