|
|
#22 |
|
Guest
|
Dom z zewnątrz wygląda bardzo ładnie, jednak osobiście nie przepadam za tak wielkimi budowlami. Wolę małe, skromne, najlepiej parterowe domki. Reszta parceli już nie wygląda tak efektownie, ale źle nie jest
![]() Ten żółty basen w ogrodzie wygląda tragicznie i nie widzę związku między nim, a pozostałymi elementami wystroju. Osobiście pozbyłabym się go jak najszybciej ![]() Salon – niebardzo podoba mi się wystrój. Plus za schludne i gustowne dobranie kolorów. Kuchnia - podoba mi się tylko część 'jadalniana'. Reszta taka sobie. Łazienka – może i ma to swój klimat, ale nie trafia zupełnie w mój gust. Ponuro tutaj, na pewno nie umiałabym się zrelaksować w takim pomieszczeniu. Pokój dziewczynek – lekko kiczowaty, bez żadnych innowacji. No i te ściany... Róż i niebieski? Niedobre połączenie. Łazienka dziewczynek – stanowczo zbyt duża i pusta. Sypialnia rodziców – bardzo ładne i klimatyczne pomieszczenie ![]() Taras na II piętrze – nic specjalnego. Zwyczajny taras. Ogólnie rzecz biorąc nie jest źle, ale też nie znalazłam tutaj nic, co powaliłoby mnie na kolana. 5/10 |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|