|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bardzo....starodawny...
|
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hm... Uwarzam że umywalka w łazience jest potrzebna,a jesli nie masz na nią miejsca to usuń to wszystko co uważasz za bałagan.
Jak już ktoś powiedział "ten bałagan to zaleta" - popieram to, ale uważam że nadmiar bałaganu to już coś innego. Bo umywalka to mus ! Ok, może troche zbyt ostro to powiedziałam,ale każdy ma inne zdanie i gust! Dom podoba mi się średnio, ani mnie nie zadziwił, ani nie spodobał. Może być .... Zewnatrz - nawet ładny domek, ale nie mój styl. To jest twój dom i nie bede mówic ze nie mój styl, a już na pewno nie bede odejmowac punkty. A wiec - zewnatrz ---> 9/10 Wewnątrz - już mówiłam -----> 6,5/10 Pzdr :*
#4 |
Guest
|
![]()
Zewnątrzny wygląd to dla mnie 10/10 cudnie wygląda ta huśtawka dla kilku osób przy takiej górce
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
całakiem całakiem 8/10
pozdro |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mnie ten domek kojarzy się z domkiem letniskowym, zwłaszcza z zewnątrz. Mam takie skojarzenia trochę dlatego, że nad jeziorem mam domek letniskowy i jest tam bardzo dużo takich domków jak ten Twój simowy
![]() Chaos faktycznie, jest bardzo fajny bo fakt faktem, w życiu simowym zwykle można mieć wszystko uporządkowane ;]. Bardzo mi się podoba, ale nie wiem czy wprowadziłabym tam moich simów, własnie dlatego, że mam takie letnie skojarzenia i ciągle myslałabym o tym domku, jako o domku przejściowym xD. |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Śliczny domek i ten ogórdek
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Z czystym sumieniem daje . 10/10
śliczny taki . taki . Przytulny ^^ po prostu cud , miód i orzeszek ![]()
#9 |
|
![]()
Domek jest ok,ale jest mały minus bałagan.Postawię 8/10
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ładny nie za duży i przytulny czego chcieć więcej? (no może braku dodatków ale na szczęście nie ma ich zbyt dużo w twoim domku) 9/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|