![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czy ktoś mógłby mi podać ten kod co mozna ustawiac przedmioty na skos? prosze :1smutny: z góry dzięki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Ciekawy pomysł, ładne wykonanie, ale ten płot, barierki i schody mi nie pasują.
#14 |
Guest
|
![]()
Miły dla oka domeczek. Ciepłe kolorki sprawiają, że jest przytulny. Mam jedynie zastrzeżenia do ogrodu - trochę zbyt pusty. Ocena to 9/10
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
W środku fajnie tylko zbyt pusto w niektórych miejscach. Z zewnątrz jednak trzeba coś dodać
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
O! A ja mam ochotę troszkę się rozpisać.
Bryła- nie lubię tak strasznie wysokich domów. Kolorystycznie nie pasuje mi kolor cegieł w połączeniu z kolorem dachu. Ogród- pare roślinek, wszystko wyłożone kafelkami. Podoba mi się to biało-czerwone coś z przodu domu (czy to są róże?) Korytarz- Nie rozumiem dlaczego jest on taki duży skoro stoi tam tylko posłanie dla psa (swoją drogą szare do drewna- nieee!) i wieszak. Lustro na ścianie i wieszak na smycze nie zmniejszają uczucia pustki.Śmiem także twierdzić, że lepiej pasowałby tu tradycyjny telefon. Salon- wszystko poustawaiane tak "przy ścianach". Poduszki na podłodze wyglądają odrobinę nienaturalnie. Podoba mi się stojak na płyty i schody. Kuchnia- no cóż- strasznie tu pusto. Szafki są tylko przy jednej ścianie, na kolejnej wisi kolorowy, nie pasujący do całości obraz a na środku stoi stół i cztery krzesła. A! Zapomniałam jeszcze o miskach dla psa, które widać na rzucie, ale niestety nie na zdięciach "ogólnych". Ładny zegar. Łazienka numer jeden- bardzo przyjemna dla oka, w przyjemnej kolorystyce, do tego moja ulubiona wanna- no nieźle. Tylko szfki, mydło i zlew dziwnie znajome- czy nie były casem w którymś twoim poprzedim domu ustawione w ten sam sposób? Tak, czy inaczej - moje ulubione pomieszczenie w całym domu. Karytarz na piętrze- tak jak i korytarz na parterze- baaaardzo przestronny. Komputer na korytarzu? - OK, przeżyję, ale ta świecąca się na niebiesko drukarka! Sypialnia- och bardzo miła ![]() Pokój dziecięcy- brakuje mi tu czegoś na ścianach. Jakiś obrazków, pułek z zabawkami.Zabawek też jest mało. Rozumiem, że dziecko po urodzeniu będzie malutkie, ale jak już wstawiłeś domek dla lalek to mogłęs pomyśleć też o innych zabawkach. Łazienka numer dwa- znacznie gorsza od tej pierwszej. Pusta i trochę nudnawa. Ale czerwony nocnik dodaje jej radości ![]() Ogółem- coś ok. 4/10 |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Czy ktoś mógłby mi podać ten kod co można ustawiać przedmioty na skos? Proszę. z góry dzięki. A co do domku to ładny. 9/10. Nie wiem za co -1 :con: .
|
![]() |
#18 |
|
![]()
Vendetta kod na ustawianie objektów na skos brzmi:
boolprop allow45degreeangleofrotation true |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Fajny domek, podoba mi sie. Tylko troche pusto na zewnatrz. 7/10.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|