|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
MIŁOWO:
Balbina Biedak wyszła za...eee...no, kogoś kogo poznała na wakacjach i narodziła dzieci , że hoho xD Córki Marysi Przyjemniaczek poszły na studia, ona rozwiodła się z mężem bo przyłapała go z pokojówką. Potem wyszła za Jonasza Obrót. Spodziewa się dzidziusia xP Mortimer Ćwir za pomocą magicznego kodu ![]() Siostry Kaliente? Dina wyszła za mąż, rozwiodła się i realizuje swoje życiowe pragnienie-Bara Bara z 20 różnymi simami. Nina Kaliente romansuje z Donem Lotario. Don Lotario zakochał się w mojej simce, ona mu umarła więc żyje sam z dwoma kotami. Dariusz Marzyciel i Kasandra Ćwir pobrali się i zamieszkali razem. Aleksander i Szczepan poszli na studiach. Na tych też studiach Aleksander został pożarty przez krowozielsko xD DZIWNOWO: Prawie nic się nie zmieniło, bo rzadko tam gram. Oliwka umarła. Ofelia i ten zielony wzięli ślub i mieszkają w niedużym domku niedaleko domu Bolesława Kamasza. W rodzinie Dziwak zaszły radykalne zmiany. Mieszka tam: 3 braci dziwak, dziewczyna jednego, ta ruda od tego który dręczył Nerwusa wyszła za tego blond Dziwaka. Mają już dwóch kosmitów, w drodze trzeci o.O Janka kowal poszła na studia, jej mama umarła po czym została wskrzeszona. WERONA: Julia Kapulet skończyła studia i wyszła za Romea, chociaż 1000 razy go zdradzała, a na studiach uchodziła za pustą lalę, bo ubierała się na różowo ii zrobiła sobie operację plastyczną. Żyją sobie w Weronie. Merkucjo skończył studia i wyszedł za moją piękną simkę. Też sobie mieszkają, z dwoma psami, w domku z ogródkiem. Jutrzenki? Szczerze mówiąc, ani razu nimi nie grałam xD Hermia nadal jest nastolatką i chodzi z tym swoim jak-mu-tam xD Co się pewnie nie zmieni, bo niechcący skasowałam całą weronę xD KWITNĄCE WZGÓRZA. Rzadko tam gram, a jeśli już to swoimi rodzinami. Wiem że ta Zielona simorośl ma już dwójkę dzieci. KONIEC. xD ale dużo wyszło ;pp |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja bardzo mało grałam rodzinami maxisowymi. Już po miesiącu gry. Usunęłam Ćwirów i innych byłych mieszkańców Miłowa w celu uzyskania wolnych domów. Jedyne co, to na Weronie grałam Montekami i Kapuletami. Pogodzili się xD
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|